Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért. Irányít az oldal egy...

Bagyánszky Gábor kérdése:

Miért. Irányít az oldal egy társkereső oldalra, és miért kínál átverős terméket?

Figyelt kérdés

2018. jan. 25. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert bartelben hirdetnek. Nem kell vele foglalkozni, ha nem érdekel.
2018. jan. 25. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Adblockról hallottál már életedben?
2018. jan. 26. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem tudod, mit nevezünk profi hirdetésblokkolásnak, aminek következtében ilyesmikkel nem találkozol, meg lehet szépen is kérdezni, legyek már szíves elmagyasrázni, hogy csináld, nem kell privátban bunkózni.
2018. jan. 26. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Szépen kérdeztem az elején ,de sajnos "bunkón" válaszoltál!
2018. jan. 26. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Adobe Plus, én ezt használom. Blokkolja a hirdetéseket. Nem is látok sokat belőle szerencsére, de még így is van, amelyiket átengedi.

1-es voltam. Le kell tölteni a gépedre. Azt ne kérdezd meg, hogyan, nem én csináltam.

2018. jan. 26. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Megkeresem.
2018. jan. 26. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Pontosítok, így keress rá: Adblock Plus

Az én böngészőm kiadta Adobe plus néven is, de nem tudom, te mit használsz.

Remélem, nem kapok a fejemre az oldal üzemeltetőjétől.

2018. jan. 26. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy ami az egyik embernek triviális, azt a másik ember életében először hallja, de ha egy ennyire triviális dologról van szó, ami évek óta bevett gyakorlat az átlagos felhasználók körében is, már elnézést, de elképzelhetetlennek tartom, hogy létezik a világon olyan ember, aki nem hallott róla (jó mondjuk számomra az is elképzelhetetlen hogy az internet világában hogy képes az ember úgy létezni hogy nem tud angolul, de ez más történet).

Chrome: adblock plus, adblock pro, adblock for youtube

Firefox: elméletileg megoldható ugyanezekkel

Explorer/Edge: felejtsd el

Miután felteszed, néhány oldal (sorozatbarát ilyesmi) sírni fog hogy kapcsold ki de az esetek 95%-ában csak annyit veszel észre hogy eltűntek a hirdetések.

A biztonság kedvéért megjegyzem hogy a beállítások kiterjesztések (extensions) közt keresd a chrome-ban mert rengeteg rosszindulatú program álcázza magát ugyanannak kihasználva a felhasználókat.

2018. jan. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!