Miért. Irányít az oldal egy társkereső oldalra, és miért kínál átverős terméket?
Adobe Plus, én ezt használom. Blokkolja a hirdetéseket. Nem is látok sokat belőle szerencsére, de még így is van, amelyiket átengedi.
1-es voltam. Le kell tölteni a gépedre. Azt ne kérdezd meg, hogyan, nem én csináltam.
Pontosítok, így keress rá: Adblock Plus
Az én böngészőm kiadta Adobe plus néven is, de nem tudom, te mit használsz.
Remélem, nem kapok a fejemre az oldal üzemeltetőjétől.
Tény, hogy ami az egyik embernek triviális, azt a másik ember életében először hallja, de ha egy ennyire triviális dologról van szó, ami évek óta bevett gyakorlat az átlagos felhasználók körében is, már elnézést, de elképzelhetetlennek tartom, hogy létezik a világon olyan ember, aki nem hallott róla (jó mondjuk számomra az is elképzelhetetlen hogy az internet világában hogy képes az ember úgy létezni hogy nem tud angolul, de ez más történet).
Chrome: adblock plus, adblock pro, adblock for youtube
Firefox: elméletileg megoldható ugyanezekkel
Explorer/Edge: felejtsd el
Miután felteszed, néhány oldal (sorozatbarát ilyesmi) sírni fog hogy kapcsold ki de az esetek 95%-ában csak annyit veszel észre hogy eltűntek a hirdetések.
A biztonság kedvéért megjegyzem hogy a beállítások kiterjesztések (extensions) közt keresd a chrome-ban mert rengeteg rosszindulatú program álcázza magát ugyanannak kihasználva a felhasználókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!