Miért kapcsolódik az oldal gyakran a pestisracok.hu-ra, ha kérdezek, vagy válaszolok?
# 1.: Rákerestem együtt, idézőjelek között a két oldalra, elég rémisztő, ha igaz, amit itt lehet olvasni, hogy ilyen emberek is megfordultak ezen az oldalon.: [link]
Jobb lenne, ha inkább a police.hu-hoz kapcsolódna közvetlenül.
# 1.: [link]
Nagyon gyakran ez megy, akár a szexualitás, vagy társkeresés kategóriában válaszolok valamire, akár a politika kategóriában, az oldal kapcsolódik a pestisracok.hu-ra. Ez lassítja is a rendszert.
# 4.: Nekem is van ugyanez a blokkolóm és a pestisracokat nem szoktam olvasni (általában), a Mandinert sem (általában), nekem az túl sok (akkor olvasom őket, ha a keresővel, valami olyan cikkükbe botlok, ami felébreszti kíváncsiságom, ugyanakkor ezek nem hiteles források), a nyomtatásban is megjelenő újságokat szoktam. Fidesz szavazó lennék egyébként, de nem vagyok elvakult. Az ellenzéki újságok is a kezembe szoktak akadni és nem azért, hogy röhögjek rajtuk, pl. ha fodrászhoz megyek akkor a Népszava. Ha újságosnál, vagy könyvtárban, akkor a HVG, vagy a Magyar Nemzet. Ha otthonra veszek újságot-sajnos nem jár, de alkalmakkor szoktam-, akkor pl. Magyar Hírlap. Mind az ellenzéki, mind a kormánypárti korszakában, a Délmagyarország.
Röhögni, eddig minden újságból tudtam egyes cikkeken, legyen az magyar, külföldi, vagy bármilyen oldali. Ugyanakkor ezeket a cikkeket általában nem olvasom végig.
De pl. van egy The Sunday Times darabom (ez egy gyönyörű sajtótermék, akinek már volt a kezében), pont az ahol a Katalin hercegné első kisbabáját éppen bemutatták a címlapon, egy egész oldalas képen. És van egy Cambridge News újságom, amibe, az UK-ban lévén én küldtem be egy kis helyi hírt, kipróbálván a brit sajtó működését.
OK, a brit bulvár és politikai sárdobáló napilapok talán mindenkin túltesznek, terjedelemben és mennyiségben is, de valahogy ezek sohasem érdekeltek. Itthon is pl. a Blikk, Bors, stb. lapokat nem tekintem sajtóterméknek.
444, 888, 24.hu, stb... Neve sincs nekik. Névvel nem rendelkező online "hír" forrásokat sem olvasok.
A pestisracoknak van ez a borítóképe, ez mondjuk tettszik.: [link]
Ezt nagyon eltalálták, emblematikus lett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!