Gyakorikerdesek.hu. Szerinted hasznos ez az oldal? Segített már neked egy problémád megoldásában?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 09:39
11/15 A kérdező kommentje:
jav.: lepontozni
2010. jún. 4. 07:59
12/15 anonim válasza:
A lepontozás egyfajta szánalmas és nevetséges bosszú, az olyan emberek részéről, akiket egyszer mások lepontoztak, amit feltétlenül meg kell torolnia, vagy egyszerűen nem bírja elviselni, hogy nem úgy gondolkodik mindenki, ahogy ő. Értelme csak akkor van, ha pl. konkrét tényekre kíváncsi a kérdező, és valaki hatalmasat téved (mondjuk, a tudományos témákban).
13/15 anonim válasza:
Nekem szinte minden kérdésemre jött hasznos, normális válasz. Persze vannak, akik nem veszik komolyan a válaszadást, de mindig akad egy értelmes ember, aki válaszoljon a kérdéseimre.
Szerintem ez az oldal egy nagy közösség, ahol mindenki kérdez és felel egyaránt.
14/15 anonim válasza:
Szerintem csak időtöltésnek, szórakozásnak jó. A válaszok fenntartással kezelendőek:))
15/15 anonim válasza:
Nekem szinte minden kérdésben a google-t adják válaszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!