Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Támogatnád, hogy lehessen...

Támogatnád, hogy lehessen profilképet kirakni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 20:33
 1/9 anonim válasza:
96%
Nem.
2017. nov. 15. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
nem
2017. nov. 15. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen felesleges egy anonim oldalra.
2017. nov. 15. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Aha! Akkor mitől lenne az az oldal névtelen?

Ha változást várnék, az a saját szabályzat betartása. Azaz a csevegő jelleg teljes törlése, a szabályzattal ellentétes rovatok megszüntetése, s hasonlók.

A felhasználónév kiírása is felesleges. Az viszont jó lenne, ha valami automata rendszer el tudna választani válaszokat. Pl. 78%-os vagyok, s van amikor közvetlen utánam más névtelennek ugyanennyi, s ő teljesen mást ír. Mintha valaki itt tudathasadásos lenne.

Ha eltűrik a viszontválaszokat, egymásnak válaszolgatásokat, akkor ezt is lehet automata rendszerrel nyomon követhetővé tenni.

Semmiféle érzékeny adat megjelenítését nem támogatom.

A privizést meg ki kellene irtani teljesen, de legalább azt is névtelenné tenni.

2017. nov. 15. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Csak probléma lenne belőle, előnye meg nem lenne.

2017. nov. 15. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Minek??
2017. nov. 16. 07:18
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Persze, aki akar, rakjon ki profilképet, miért ne? Az oldal nem attól anonim, hogy senkiről nem tudni semmit, hanem csak arról, aki nem oszt meg információt. A felhasználói nevet lehet láthatatlanra beállítani, de láthatóra is, tehát az anonimitás nem teljes, csak egy opció.

De úgysincs rá se tárhely, se kapacitás, se pénz, se semmi, hogy ezt megcsinálják.

Én nem tennék ki profilképet, de ha nekem nem kerül semmibe, rakjon ki nyugodtan az, aki akar.

2017. nov. 17. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:

"de ha nekem nem kerül semmibe"

Na, ez az, ami nem működik.

Úgy is támogatnád, ha dupla ennyi lenne itt a reklám?

És ráadásul az írások között is reklámok lennének, amelyek úgy néznének ki, mintha válaszok lennének a kérdezőnek?

2017. nov. 17. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem. Ez az oldal így jó, hogy anonim és egyszerű a felülete, nincsenek rajta fölösleges hülyeségek.
2017. nov. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!