Vannak itt még 2011-es regisztrált felhasználók?
Csak kérdeztem mert kíváncsi voltam hogy olyan régóta is még mindig rendszeresen jár még fel ide ?
Kort és nemet is írhattok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én még aktivan járok, bár 2011-nél is régebbi évjárat vagyok,
30F
Az előző felhasználómat nagyjából 2011 környékén regisztráltam. (Sajnos újra kellett regisztrálnom, mert valaki indokolatlanul berágott egy válaszomra, és szisztematikusan lepontozta egy scripttel a válaszaim egy részét, ami miatt irreálisan alacsonnyá vált a válaszaim hasznossága. Egy nap alatt 86%-ról 11%-ra estem vissza. Mivel nem sok hajlandóság mutatkozott az oldal üzemeltetőiben arra, hogy az eredeti állapotot helyreállítsák, és hogy a kérdezők a valós hasznosságot lássák, kénytelen voltam újra regisztrálni.)
De a két felhasználómmal összesen 10 000 nagyságrendű választ írtam az elmúlt években. Programozókén néha tartok egy kis szünetet, és válaszolok itt egy-két kérdésre. Részben azért, hogy másoknak segítsek, részben azért, mert egy-egy jó kérdés engem is alakít, egy-egy témának lehet, hogy kicsit utánaolvasok, mert felkelti az érdeklődésemet, így sokat tudok tanulni abból, hogy itt válaszolgatok.
2008-2009 óta használom. Van olyan válaszom kis takony koromból(10körül voltam, most vagyok 20) ami kikerült meme oldalakra :D vicces viszont látni.
De ez már vagy a 10. Felhasználóm.
Én is 2008-9 körül regisztráltam :) Aztán utána még jó sokszor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!