Mit gondolsz erről, neked eleged van belőle?
Lehelt h néha tényleg hülyék a kérdések amiket felteszünk, mármint nem olyan kérdésekre gondolok amik egyenesen nevetségesek hanem hogy kérdezel bármit választ nem kapsz rá de helyette elmondja rólad a véleményt a válaszoló hogy milyen hülye vagy hogy ilyen kérdést teszel fel..stb:S
nekem teljesen elegem van belőle..ha hülye kérdésnek tartja akkor ne írjon de ez még azabaj hogy normál kérdéseknél is előfordul
De elég idegesítő.
Én még azt utálom ( bár beláttam már tényleg hülyeség kiírni ),hogy ha odaírom ,hogy normális válaszokat szeretnék...Azért is van pár..... aki beszól vagy a kérdezőnek vagy a válaszólonak.
Hát vannak ilyen unatkozó egyedek, akik a saját frusztrációit itt vezeti le másokon :D.
Sokkal egyszerűbb lenne ha tovább mennének a kérdéseken.De mivel nehéz gondolkodni, mert ugye az már meghaladja az agyi szintüket, ezért használják a primitívebb módot. :D
az elsővel egyet értek-.-"sok hülye...jó hát sok kivétel van az igaz:D
második:azért írtam le ezt a kérdést hogy azoknak megjöjjön az esze akik olyanok mint te
15:04! Tudod miért nem értek veled egyet?
Azért mert ha a kérdésedet kibővited azzal hogy "normális válaszokat szeretnék" nagyjából annyit jelent, hogy te magad is tudod hogy egy kicsit tré a kérdésed.
Ha valaki normális kérdést ír ki, nem kell kérni hogy normálisan írjanak.
Ha meg hülyeséget kérdezel, mindenki baromságot fog válaszolni! Lásd: [link]
Átlagban a válaszadók a normálisabbak, mert nem veszik komolyan azt, akinek agyi szintje közelebb van a 0-hoz mint az 5-höz...
Az oldalon is az átlag korosztály 12-16 sajnos...
Nem kell ahhoz hülye kérdésnek lennie,hogy hülye válaszok érkezzenek.
Én olvastam normális válaszokat és azokhoz is jött pár nemnormális válasz.
Szóval erről ennyit.
Egyébként szerintem is elég idegesítő. Menjen tovább a kérdéseknél, de sok a primitív ember . ez van. Ezzel együtt kell élni sajnos :S:D
utolsó előttinek írom hogy az utolsó választ olvassa el
sajnos igaza van az utolsó válaszolónak
a normális kérdéseknél ilyen válaszok érkeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!