Miért nem lehet letiltani a privátokat?
A Gyakorikérdések fejlesztőitől kérdezem, hogy miért nem lehet beállítani, hogy senki se tudjon privátot írni?
Vagy legalább azt, hogy a bejövő üzeneteket olvasás nélkül törölni lehessen. Sajnos csak úgy tudom törölni ha megnyitom, és akkor már látom is, hogy mit írnak.
Egyszerűen annyi idióta zaklat folyamatosan, nagyon unom már. Nem értem, miből gondolják, hogy bárkit is érdekel a hülyeségük. Egyébként sincs semmi értelme a privátoknak, aki privátozni akar, menjen a fészre vagy akárhova.
Közben megtudtam, hogy lehet törölni.
Hát tényleg hülye vagyok :D Hogy a bánatban nem vettem észre.
Nem szoktam odaírni.
Annyi, hogy őszintén leírom a véleményemet, ami az embereknek fáj, és azt képzelik, hogy a firkálmányuk érdekel engem.
De most már simán törlök minden üzenetet olvasás nélkül :D
8
Gondolom te vagy a nagy megmondóember, aki a való életben meg egy kis frusztrált nyomi... A kritikát írod, de nem bírod. Ha már a kérdések alá odafikkantasz, akkor lehetne benned annyi, hogy elolvasod a választ is rá. Csak ugye az már fáj, ha visszanyal a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!