Van egy bugyuta felhasználói nevem, mert amikor regisztráltam, akkor még nem volt mód? .
..., vagyis lehetőség használni válaszadáskor nicknevet. Keresztlányom kiskori beceneve jutott eszembe hirtelen felindulásból akkor, de 48 éves létemre elég hülén hangzik, főleg nem is vennének komolyan.
Olvasgattam ebben a témában, de kb. 50-50 %-ban a válaszadók szerint lehet-nem lehet felhasználói nevet változtatni. Új felhasználói fiókot nem akarok, ez az egy van 2009 óta, már megszoktam.
Olyanok válaszát várom, akik biztosan tudják, lehet-e nevet változtatni, vagy nem? Picit komolyabbat szeretnék. Az eredeti e-mail-címem megvan. Köszi előre is!
Köszi, aki szánt rám időt, és vette a fáradságot, hogy írjon. Tehát elvileg nem lehet. Akkor maradok cuncika0, (a nulla azért van a végén, mert ez a nicknév már akkor is foglalt volt) :)
Max. nem teszem ki a válaszaimnál. Bár ha kapok privit, nem és válaszolok, nem győzök magyarázkodni... :)
Kedves utolsó válaszoló! Én vagyok az élő példa, hogy igenis válaszoltak, most írtam nekik, és szinte azonnal válaszoltak és átírták a nevem. Azzal az indokkal, hogy valóban csak saját nevet lehet megváltoztatni, de néhány esetben kivételt tesznek, pl. akkor, ha a felhasználó neved zaklatásra adhat okot monduk privát üzeneteknél. Nem így fogalmaztak, de ez volt a lényege.
Gondolom, olvasták ezt a kérdést, és MA délelőtt kaptam tőlük itt egy levelet. Ezúton is hálásan köszönöm nekik!
Utolsó válaszoló!
Na látod! :) Örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!