Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért válaszolnak az emberek...

Miért válaszolnak az emberek ezen az oldalon? Miért jó ez nektek?

Figyelt kérdés

Szóval arra gondolok, hogy miért látogatjátok ezt az oldalt. Gondolom, többnyire nevettek a mások hülyeségein, vagy néha a saját hülyeségetekre kerestek választ. De mire véljem, amikor valaki tényleg segítőkészen, hosszasan válaszolgat a kérdésekre? Miért jó ez neki? Csak unaloműzés vagy a küldetésének érzi, hogy segítsen?

(Illetve azok motivációja is érdekelne, akik csak beböfögnek valami párszavas, haszontalan kommentet.)

2017. jún. 12. 16:17
1 2 3
 21/21 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Akkor ezt most újra.

Olyan fél éve, 7 hónapja gyakroizok rendszeresen. Nagyon furcsa ezt kimondani, rengeteg időnek tűnik. Azelőtt volt egy másik profilom, de csak pár napig, max egy hónapig gyakoriztam azzal. A 7 hónapom első 1-2 hónapjában még csak olyan témákra kerestem amik konkrétan érdekeltek, aztán már azt vettem észre, hogy unalmas perceimben is itt leskelődök. A közösség tetszik, meglepően sok itt az értelmes ember, persze van példa az odaböfögök2szót típusra is (én is néha csinálom ezt, de akkor velős választ adok:D). Olyan sok kérdést olvastam már itt, és mivel gyakran használom a „random kérdés" gombot több témában is olvasok kérdéseket, okosodom, satöbbi. ^^ hogy ma már mi késztet arra, hogy minden nap följárjak ide? :'D Ezt durva kimondani, de egyfajta függöség..

Lehetne rosszabb függőségem is.

2017. jún. 16. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!