Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tegnap este felé másnapig...

Tegnap este felé másnapig miért volt meg szüntetve erre az oldalra való belépés?

Figyelt kérdés
Én meg ijedtem kicsit hogy mi történt már azt hittem nem tudok már vissza jönni aktív felhasználóként az oldalra.
2017. jún. 4. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam bejelentkezni, és mikor később újra próbáltam, már az oldal sem jött be, ha ez téged megnyugtat.
2017. jún. 4. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen problémám vele nyugodt vagyok csak meg kérdeztem nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
2017. jún. 4. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi volt, de este a GYK Facebook oldalára ki volt írva hogy valami hiba van és dolgoznak rajta. Valamikor hajnalban javult meg.
2017. jún. 4. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Működési hiba volt, mára javították ki.

Mondjuk kiírhatták volna a főoldalra. Amíg hibás volt, addig is - és utána a javítást is.

2017. jún. 4. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem se töltőtte be a böngésző már az oldalt sem. Valószínűleg egy rendszerhibát javítottak.
2017. jún. 5. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!