Nem lehetne itt válaszadási haszontalanság arányában korlátozni a felhasználókat, trollokat? Ideje lenne!
Tehát: miért nincs ezen az oldalon olyan rendszer, ami kevesebb választ engedne írni azoknak, akiknél alacsony a hasznos válaszok százaléka?
Kivételt képeznének persze a humor, politika és ehhez hasonló jellegű kategóriák (ha vannak még).
Ez az ötlet a szakmai, hozzáértő válaszokat igénylő kérdésekre, kategóriákra vonatkozik! Előszeretettel trollkodják szét őket, és senki sem akar tenni ellene semmit. Ezzel automata módon vissza lehetne fogni az ilyeneket, legközelebb kétszer is meggondolnák, írogatnak-e hülye választ egy-egy rendesen feltett valós kérdésre.
"nem kell mindenkit kirakni."
Csak a csúnyabácsikat.
Vagy te másképp gondolod?
Én kiterjeszteném ezt a módszert az egész oldalra.
Kategóriánként kellene nyilvántartani mindenkiről a %-ot - és, ahol lemegy mondjuk 40% alá, abba a kategóriába ne tudjon írni többet, és oda kérdést se tehessen fel. Úgyse ír olyat, ami ott hasznosnak tűnik - viszont ettől még lehet, hogy máshol hasznosabb tud lenni.
Azért, hogy ne zárja ki magát végleg egy kategóriából, lehetne kérni a moderátort valamelyik válaszának a törlésére.
Figyelj, amikor valaki minden gondolkodás nélkül felrakja a házi feladatát, de nyilván semminek meg sem próbált utánanézni, vagy feltesz valami orvosi kérdést, amire szakmai választ vár, miközben épeszű ember nem az interneten, főleg nem ilyen fórumon keresi a választ, azt előszeretettel fogom széttrollkodni.
Azért jó lenne ha a többségnek lenne józan paraszti esze meg egy picit nem lenne életképtelen. A trollkodás egy nem túl kifinomutl módja annak, hogy az adott idiótát kis gondolkozásra késztessük. Szerintem.
Szerintem ilyenkor sem az agyatlan trollkodás a megoldás.
Persze lehet írni néhány meredek dolgot neki - hogy észbe kapjon. De a hangsúlynak akkor is az "ész"-en kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!