Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha valaki a kérdésemen belül...

Ha valaki a kérdésemen belül provokál, beszól, stb. és jelentem, mindenképp leveszik a válaszát?

Figyelt kérdés
Illetve ha minél több ilyen jelentése van, mennyi után rakják ki innen? (már ha kirakják)
2017. ápr. 2. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Kérdésedet te írod, hogyan lehet azon belül provokálni? - hacsak nem önmagad provokálod...
2017. ápr. 2. 10:45
 2/10 A kérdező kommentje:

dubitus nagyon nehéz?

vagy mi nem érthető, mond...?

2017. ápr. 2. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
A kérdéseden belül = a zöld területen belül.
2017. ápr. 2. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

A te kérdésed belül van.

A kommentek kívülről jönnek.

Ha kérdésedben nem sértegeted, provokálod magad, minden ilyesmi KÍVÜLRŐL JÖN...!

2017. ápr. 2. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jelentés alapján mindenképp levennék a válaszokat, akkor mi szükség lenne a jelentésre? Akkor a te döntésed lenne, akár közvetlenül te is törölhetnéd a válaszokat, kérdéseket.

Ezzel szemben, a moderátor dönt. Látja, hogy jelentetted a választ, és vagy törli azt, vagy nem.

2017. ápr. 2. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok olyan dolog van, amit nem szednek le, hiába jelented. Meg pl. ha látsz egy több mint 1 hónapos kérdést, vagy választ, azt nem is lehet jelenteni.
2017. ápr. 2. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem a rossz válaszra gondoltam, hanem ahol kb elszidják a mamámat, lehülyéznek, stb. Mindezt csak úgy ok nélkül.

Volt már párszor ilyen, én meg mindig belebonyolódtam a visszaszólásokba...amit nem kéne a szabályzat szerint.

2017. ápr. 2. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Azt veszik le, ami a moderátoroknak valamiért nem tetszik.
2017. ápr. 12. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagy te politikus, hogy minden válasznak 'nyalis'-nak kell lennie.

A 'provokál' és 'beszól' nem jelenti a trágárságot is.

2017. ápr. 13. 05:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Dubitus, pihenj már légy szíves. Kösz.
2017. ápr. 13. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!