Hogyan tegyek fel itt kérdést, hogy jó legyen?
És ne töröljék, adatvédelmi istennek a kislábujja szabály miatt?
Kezd unalmas lenni.
Van egy...lepedő.
Ezen a lepedőn az ember hall hangokat és lát képeket.
Ennek a...lepedőnek...a címkéjén piros háttéren egy fehér háromszög van.
A hallott hangokat én szeretném...lerajzolni, hogy betehessem a szekrénybe, ahonnan bármikor elővehetem és nézhetem, akár süt a nap akár nem...azt hogyan oldhatnám meg?
Érti ezt valaki?
Nem?
Nem baj, a gyk szerkesztősége érti és 2 perc múlva törölni fogja a p1c5á84.
Jó munkát végeztek, grat, ne hagyjátok abba.
Csak tudnám hol a homáros retkes életben szegem meg ezzel a szabályokat.
Semmitmondó sablon szöveg helyett inkább azt írjátok már le az embernek...
Egyértelmű hogy törölték:
- vagy mert kitaláció, és
- vagy mert nem lehet rá válaszolni, és
- vagy mert trollkodás
Mindhárom indoka lehet a törlésnek.
Továbbá:
Adatvédelmi okok miatt: személyes információt tettél közzé benne.
Harmadik fél szerzői joga miatt: letöltéssel kapcsolatos tartalmat tettél közzé benne.
- nem volt kitaláció
- lehet rá válaszolni. betűkkel vagy .com nélkül az oldal neve
- nem volt trollkodás
nem volt benne sem személyes infó, semmi illegális letöltés hozé, de még URL-t sem írtam le, csak (szinte) így mint most itt, úgy írtam a dolgokat.
elolvastam több mint 2x az egész gyk szabályzatot, gyik-et, adatvédelmi szabályokat és nem találtam sehol semmi olyan pontot, amit megszegtem volna.
Szerintem ahányan jelen vagyunk ebben a kategóriában, annyian segítenénk neked,
de az a baj, hogy ez egy olyan kérdés lett, amit indokkal be lehetne jelenteni. A legfőbb indoka az, hogy egyáltalán nem értjük, hogy mit is szeretnél megtudni...
Értem én, hogy dühös voltál, és indulatból született meg ez a kérdés, de nincs kedved most, így rá pár napra leírni, hogy melyik kérdésedet törölték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!