Miért nem engedett be a rendszer a régi mail címemmel és jelszavammal?
Figyelt kérdés
Amikor jelszóemlékeztetőt kértem akkor közölte a rendszer,hogy erről az e-mail címről még nem is regisztráltak.Pedig csak kb 2 hétig nem léptem be az oldalra,mert rossz volt a gépem.2008. okt. 12. 14:26
1/3 anonim válasza:
Az XP -t törölték róla?És rárakták ujjbol?Akkor igen ez76 lehet!A hányszor rárakják az Xpét annyiszor ,ujj azonositó számot kapsz a Mickreszoftol(bocsi de nem tudom leirni a nevét potoisan).Szóval mindig más azonositó számod lesz ez tuti!Legalább inenn senkit nem tudnak végleg letiltani ...csak ideglenesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen az xp-t törölték majd újra rakták.Mivel bejött a kék halál.De legalább tudom,hogy miért kellett újra regisztrálnom.:D
2008. okt. 12. 14:35
3/3 anonim válasza:
Rendszerünk nem téved ilyenben, szerintem rosszul emlékeztél, hogy milyen e-mail címről regisztráltál korábban. Ha megírod az ügyfélszolgálat e-mail címére (info(kukac)gyakorikerdesek.hu) egy korábbi kérdésedet, meg tudjuk nézni, hogy korábban milyen e-mail címmel voltál regisztrálva: azaz valami hiba van a rendszerben, vagy nincs hiba, és te tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!