Ez az oldal mire való?
Természetesen tudom hogy mire való, de nem látom, hogy ennek megfelelően mennének a dolgok. Feltettem itt pár teljesen normális kérdést. Nem bonyolult témában, semmi különöset. És sosem kaptam még egy válasznál többet, az biztos.
Persze, az embereknek van jobb dolguk is, mint itt ülni egész nap és válaszolgatni. De akkor mégis mire való ez az oldal?
Teljesen elcsépelt, kamu kérdésekre jönnek a válaszok ezerrel. Megy a hülyeség, az ezotériában meg a papolás kitalált dolgokról (ez nem támadás, csak vélemény). De ha az ember tényleg meg szeretne valamit tudni, megszeretne valamit oldani, amire nagyon google-ön sem talál választ arra itt sem nagyon reagál senki.
Ez csak egy sima felháborodás igazából. Erre se fogok választ kapni, mert ez egy amolyan költői kérdés.
Ha kapok is, az is csak annyi lesz, hogy:
-hülye kérdéseket teszek fel
-az emberek nem tudják rá a választ (ami nincs fent google-ön, az valszeg itt se lesz megválaszolva mert olyan a kérdés)
-ez speciál tényleg egy hülye kérdés, mégis ha valaki meglátja fel fog háborodni az én felháborodásomon.
Én sem kapok sokszor választ. Biztos senki nem tudja a választ.
Aztán meg kapok 1 olyan választ, hogy "miért érdekel?".
Túl speciális tudást igénylő kérdéseket is tehetsz fel, arra sem kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!