Szerintetek is felesleg az új kategória [Ezotéria]?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nagyon :D2010. máj. 3. 21:29
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 3. 22:02
12/22 anonim válasza:
Lett egy külön humor rovatunk:D
Egyelőre nagyon úgy néz ki:)
A kérdések lehetnek komolyak, a válaszadók nem túl jártasak...
13/22 anonim válasza:
Viszont kell!:)
Majd csak felfedezik:)
14/22 anonim válasza:
én úgy fedeztem fel, h áthelyezték oda a kérdésem...
vki számára tuti hasznos, de én nem hiszek benne.:)
15/22 anonim válasza:
új kategória?:O
nemazér,én mintha eddig is láttam volna :))
és vigyétek a végébe,ott a legelső kérdés kiirási időpontja 2007.
azt mondjuk észrevettem,hogy a témák közt a főoldalon 1el több van,de ez tényleg új kateg.:O
16/22 anonim válasza:
én nekem nagyon is teccik. :) Csak az a sok barom (bocsánat a kifejezésért) aki idejár, és nem hisz benne, csak fikázni tudja :S Meg elég nehéz megszokni, hogy mi hol van :D
17/22 anonim válasza:
Az azért van mert áthelyezték a kérdést!
18/22 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Kb mint a Szerelem, szex kategória, mert ugyanolyan baromságokat tesznek itt is fel kérdésként.
19/22 anonim válasza:
Jo, hogy el van kulonitve, de en nem szeretem az ilyen dolgokat, ugyhogy nem is olvasom.
20/22 A kérdező kommentje:
Jó, így igen :D De mért kellett volna oda feltolni :D Nem annyira lényeges szerintem :/
2010. jún. 8. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!