A privát üzeneteket hogyan kezelitek? Itt a gyakorikérdéseken? Válaszoltok? Ha nem mutatkozik be annyira sem, hogy Józsi vagyok akkor letiltjátok?
Nem szeretem a privát üzeneteket, tartok tőlük. Vagy az ügyeletes, mindent megmondó ember ír, vagy valaki, aki nagyon hálálkodik, esetleg csak kérés van (ez a leggyakoribb).
Szeptember óta 1200 kérdésre válaszoltam, ez idő alatt 125 üzenetet kaptam, 99-re válaszoltam, 1-et írtam önállóan és csak 2 felhasználót tiltottam :)
Én is meg szeretném szüntetni az enyémet, mert totál kiábrándultam ebből a helyből... Csak azt nem tudom, hogyan lehet törölni a regisztrációt.
Valaki tudja?
Minek törölni? Nem jössz fel többet. Elfelejted a címet is, vagy megkérsz valakit, írja át neked a jelszót, és soha többet nem kell törölni.
Minden tartalomszolgáltatónak elemi érdeke a látogatottság, amit a regisztrált felhasználók száma is reprezentál. Sok helyen ezért nem is opció a törlés.
"Sok helyen ezért nem is opció a törlés."
Az adatvédelmi törvények szerint csak addig tárolhatják az email címedet, amíg hozzájárulsz.
Kérdező, írj a GYK-nak, és törlik a regisztrációdat.
Jó. Akkor "önálló" opció. Gombbal.
:D
Szerintem is felháborító, arról nem is beszélve, hogy JOGSÉRTŐ, ha nincs lehetőség a regisztráció törlésére.
Ezt nyilván senkinek sem szabad annyiban hagynia, olyan nincs, hogy "egyszerűbb nem jönni többet", mert nem az érdekel, hogy egyszerű legyen, hanem hogy ne tároljanak olyan adataimat, amit én nem akarok, amihez nem járulok hozzá, és amihez joguk sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!