Írnátok példát arra, hogy mi miatt kaptatok már felszólítást a moderátoroktól vagy milyen témájú kérdéseket szoktak törölni?
Irjátok meg már légyszi!
Nem tudnátok úgy megfogalmazni, hogy ki lehessen írni, persze személyes adatok nélkül.?
Én receptet tettem közzé az ételek italok témakörben...
Gondoltad hogy pont azt nem lehet???
Úgy fogalmaztam meg hogy: Akarsz egy jó receptet? Katt ide!
Olyan piros betűs felszólítást kaptam hogy csuda, sőt meg lettem fenyegetve hogy kitiltanak az oldalról ha ezt így folytatom... Jaa és persze azonnal törölték a kérdésemet :DDD
Pedig az ember azt gondolná hogy kajás témában elfér a recept nem?????????
Én is láttam egy törölt kérdést, ez volt a címe:
Feljelenthetem-e az apámat csendháborításért, a nyugalmam megzavarásáért, idegesítésért? - 32 válasz
De ha rányomtam a linkjére a hírlevélből, nem jött be csak ez:
Egyszer felidegeltem magam a nyilvánvalóan pontvadászati célú esztelen láncolatokon és én is írtam egyet ami túl provokatív lett. Nagyon letoltak érte, törölték, stb.
Olyasmi volt, hogy ha jó közelítéssel megmondod mennyi 1+1 (negatív törtet nem fogadok el) akkor azt felpontozom.
Fenyegetnek, hogy kivágnak :D
1. Töröltek egy, a salakanyaggal kapcsolatos kérdésemet. A szinonimáját esszel kezdtem és arral folytattam, majd ással fejeztem be.
2. Egy válaszban a férfi nemiszervre egy, a moderátoroknak nem tetsző szòt használtam. A magánhangzòt pedig kipontoztam... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!