Van valamilyen lista azokról a szavakról, amik a trágárságszűrőn fönnakadnak?
Gondolom a lista nem publikus.
> Ja és úgy, hogy nem szoktam csúnyán beszélni
Vagy legalábbis nem tartod annak, vagy nem veszed észre. Nekem ilyen problémám nem volt.
> Néha r.hadt idegesítő
Például a „néha nagyon idegesítő” teljesen jól leírná ugyanezt, és nem kell hozzá egy olyan jelző, ami fennakadhat a trágárságszűrőn.
Használd a szinonima szótárt:
"örömlány" helyett: kéjhölgy, kurtizán, éjszakai pillangó, rüfke, sarkcsillag
"pénisz" mint testrész helyett: fütyülő, bájdorong, hancúrléc, himbilimbi, pöcörő, nyeles aszpirin, bőrös virsli, örömrúd
"pénisz" mint jelző helyett: balgatag, korlátolt, félnótás, süsü (bocs 2*Sü :D), pupák, dinka, dőre, tompaagyú, stb.
"széklet" mint jelző helyett: csapnivaló, hitvány, ergya, ótvar, borzadály, stb.
Még egyszer elnézést kérek 2*Sü-től, de kár lett volna kihagyni a poént. :P
> Még egyszer elnézést kérek 2*Sü-től, de kár lett volna kihagyni a poént.
Addig aligha tudom elfogadni, amíg nem indoklod meg, miért volt szükség erre a poénra.
Még érteném, hogyha a idióta, vagy a szellemi fogyatékos szinonimája lennék, de hogy a pénisz szóé? Oké, van nekem is olyan, de hát azért mégis… No de fátylat rá. :-)
(Amúgy a becenevemet kb. 10 éves koromban kaptam, egy félrehallás során. Előtte süninek hívtak a hajam miatt, de egy óvodás félrehallása után ma már erre kevesen emlékeznek. A kezdeti tiltakozást inkább feladtam, a megszokás jobb stratégiának tűnt. A név gyorsan elveszítette a pejoratív csengését, és ma már mindenki így hív aki kicsit is ismer, a főnököm, a kollégáim, a családtagok is néha. Megkedveltem ezt a becenevet, és használom is.)
2*Sü
Nem vagy Te egy "kicsikét" mazochista? :-)
Kösz a válaszokat! Kettes, akkor kipontozás helyett a jövőben szinonimákat keresek, úgy fog kinézni egy-egy válaszom, hogy egy irodalomtanár is megirigyelné:))
Viccet félretéve: azért írtam, hogy r.hadt idegesítő, hogy érzékeltessem, hogy ennél élő beszédben nem megyek tovább. (írásban is max a "széklet" kevésbé szalonképes verzióját használom, ha meg még csúnyábbat írnék, automatikusan pontozok.)
És biztos vagyok benne, h nem vagyok csúnyán beszélő típus:
1. Van egy apukám, aki arra is felkapja a fejét, ha kimondom, hogy sz.vat.
2. Van egy nagymamám, aki ha egy régiszépidős történetére egy csodálattal teli aztával reagálok, szomorúan megjegyzi, hogy az unokája hagyja magát befolyásolni a szleng szavakkal, és miért nem törekszem a szép beszédre.
Na erre varrjál gombot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!