Nem lenne ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Mióta meg van szüntetve az ismerkedés topik, azóta nemigen van itt erre lehetőség, de mondjuk nem lehetne vagy nem lehetett volna egy olyat hogy mittudomén, ismerkedes.gyakorikerdesek.hu, és akkor azokat se zavarná a dolog akik erre nem kíváncsiak, akinek pedig ahhoz van kedve az odamegy, ennyi. Csak mert őszintén szólva én szerettem míg lehetett itt ismerkedni, csomó jófej emberrel tudtam beszélgetni, most meg semmi ilyet nem lehet. Tudom hogy mindenkinek tele van a töke a sok kanos barommal és az elmebeteg csajokkal (akinek nem inge...), de tényleg lenne olyan aki jókat beszélgetne, haverkodna, satöbbi, és nem hiszem hogy egyedül vagyok ezzel.2016. okt. 10. 00:01
11/11 A kérdező kommentje:
#10 különféle vélemények érkeztek, pontosan ez volt a célom.
2016. okt. 10. 20:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!