Hogy állíthatom át a felhasználó nevem?
Figyelt kérdés
Köszönöm a választ!2016. szept. 13. 22:11
1/5 anonim válasza:
Csinálsz egy új fiókot. Máshogy nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Adataiddal kapcsolatban csak az e-mail címed és jelszavad tudod magad változtatni. És azt, hogy felhasználó neved megjelenjen-e a kérdéseknél, válaszoknál.
Mivel regisztrációnál nem az szerepel, hogy „Felhasználói neved”, hanem csak annyi, hogy „Neved”; többen a valódi nevüket írják be. Ilyen esetben, tapasztalat szerint, eleget tesznek a változtatási kérésnek. Írj email kérést, indoklással a moderátoroknak; ha nem ilyen eseted van, akkor is megpróbálhatod.
3/5 anonim válasza:
A második válaszoló jól írja, én is belefutottam ebbe, írtam nekik pár órán belül már át is írták. Csak az emailben jelez hogy mi legyen az új felhasználó neved!
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2016. szept. 14. 19:53
5/5 anonim válasza:
Nekem nem állították át, pedig kértem többször is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!