Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Teged erdekel hany szazalekos...

Picoka92 kérdése:

Teged erdekel hany szazalekos a masik?

Figyelt kérdés
Mindenki nyavalyog ha lepontozzak. Nyilvan nekem sem esik jol. De teged erdekel hogy mas valaszolo hany szazalekban ad hasznos valaszt? Jobban vagy kevesbe adsz a valaszara?
2016. szept. 12. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha valaki 50 alatt van, az még nekem is jelent valamit.
2016. szept. 12. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

A pontozás célja az lenne, hogy a jó válaszokat megerősítse.

Gondolj bele. Nem untakozol, s csak szórakozásból kérdezel, hanem azért mert tényleg nem tudsz valamit, s az előzetes keresés sem segített.

Majd látsz két ellentétes választ.

Az egyik értékelése 14% százalék, a válaszoló 20%-ban ad hasznos választ.

A másik válasz 100%, s a válaszoló 70%-ban ad hasznos választ.

Melyiket fogod helyes válasznak gondolni?

Normális esetben nyilván a másodikat.

Sajnos itt unatkozó sokak a teljesen egzakt, egyértelmű dolgokat is kedvük szerint értékelnek, s fordított eredmény jön ki.

Csak azért bosszant, mert nem egyszavas választ írtam. Munkám van benne, tudom azt is, hogy releváns, s megbízható, de a kérdező a hülyeséget fogja értékesnek gondolni.

2016. szept. 12. 15:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Jah. :D igen igy lehet... Ezek szerint en meg nem olvastam olyan kérdést ami nem arrol szol hogy nektek...? Vagy szerinted??? Vagy te mit tennél a helyembe...? Mert ez nem olyan kerdes amire tennyel kell valaszolni, hanem velemennyel. Az meg mindenkinek olyan amilyen..
2016. szept. 12. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Második vagyok. Az vicces, amikor a kérdé pl. Szereted a sört? Írom, hogy igen, de csak azt, ami nem keserű. Erre lenyomják.
2016. szept. 12. 15:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Pedig a jo kis osztrak Zitronenbier na az nem keseru. Az szinte limonade pedig alkoholtartalma is van.
2016. szept. 12. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Fiktív volt, csak illusztráció.
2016. szept. 12. 15:51
 7/11 2*Sü ***** válasza:
77%
Nyilván véleményes kérdésnél sok értelme nincs. De mondjuk tudomány, számítástechnika, meg egy csomó más kategóriájú kérdésnél sokat elmond az illető hozzáértéséről, segítőkészségéről.
2016. szept. 12. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen örültem mikor kúszott felfelé a %- mutató!! De mióta tudom, hogy össze - vissza képesek pontozni.. Pont le 💩 - om, a sajátomat is, nem hogy a másét! :D
2016. szept. 13. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Már nem.

Először, kezdetben még rá-ránéztem, hogy hogyan működhet, de a sajátomon rájöttem, hogy mennyire nem számít.

Vagy talán mégis. Ha valakinek magas, az vagy ritkán válaszol és szak kérdésekre, vagy nagyon új.

Akinek meg alacsonyféle, az nem a pc válaszokat nyomja, hanem inkább őszintén válaszol.

Bár ki tudja? Most így gondolom.

Nem adok jobban vagy kevésbé egy válaszra a % miatt.

2016. szept. 16. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem. 90%-osok is szoktak hülyeséget írni, és 30%-osok is okosakat. Amúgy sem érdekel, mi a többség véleménye.
2016. szept. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!