Miért nincs "Lehetek terhes" kategória?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:28
1/15 anonim válasza:
Mer' Babi néni-kategória sincs.
:(
2/15 anonim válasza:
mert nincs is sok ilyen kérdés mostanában csak a hülyegyerekek tesznek fel bénábbnál bénább kamukérdéseket... szerintem inkább kamukérdés-kategória kéne :)
3/15 anonim válasza:
a gyerekvállalás témakörben minden második kérdés ez. szerinem is kéne neki egy külön kategória :) néha nem értem meg az ilyen embereket, mintha egy idegen távolról meg tudná mondani hogy terhes e az illető, mikor van hogy a tesztek is tévednek :) vagy kéne felrakni nekik egy sorsológépet, ami vagy igent vagy nemet sorsol nekik :)
4/15 anonim válasza:
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
A szabályzatban ez szerepel.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az! Fiú vagyok :P
2010. ápr. 16. 12:05
6/15 anonim válasza:
az nem a "kicsit terhes" kategóriába tartozik? :)))
7/15 anonim válasza:
:)
én sokat olvasgatom a teherbeesés topicot. egyébként tényleg kéne ilyet is csinálni. kb 10 percenként valaki ezt kérdezgeti
8/15 anonim válasza:
Ez a gyönyörű kifejtése annak, hányféleképp lehet erre a következtetésre jutni... :D Végső soron minden kislánnyal tök ugyanaz történik/történt, de teljesen más módon... Aztán ki tudja, terhes lehetek -e vagy sem. :D
Szóval miért nincs ilyen kategória? Mert nincs egyértelmű válasz rá :D
9/15 anonim válasza:
És
"Honnan tölthetem le" kategória
10/15 anonim válasza:
meg "anyós konfliktus" kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!