Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Az miért van hogy ilyenért...

Az miért van hogy ilyenért kapni tiltást?

Figyelt kérdés

Oldal szabályzata kimondja, hogy a kérdéssel kapcsolatban válaszoljuk meg, ne legyen sértő provokáló stb...

Na most, van egy kérdés a legtöbben kb ugyan azt mondják, fényezik a dolgot, én meg az ellenkezőjét fejtem ki, mert az a tapasztalatom, véleményem, De semmi képp sem mondható provokatívnak. A kérdező kérdezett, amire számitani is lehet hogy nem csak olyan válasz lesz amit mindenki elfogad, benne van minden eshetőség.

Emiatt mondjuk tiltják vagy moderátorok figyelmébe ajánja valaki akinek nem tetszik a kommentem. Magyarul nem lehet saját tapasztalatom, véleményem, mert a nép dönt ? Miért nem moderátorok szabályozzák ezt az oldalt, miért a kb csőlátással bíró önző emberek, csordaszellem, megkövezve ?

2016. júl. 17. 18:33
 1/5 anonim válasza:
32%
Én sem vágom.
2016. júl. 17. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

már elég sok helyen kifejetettem a kérdezővel ellenkező véleményem, mégsem tapasztaltam soha a kérdésedben szereplő dolgot

szerintem a hiba inkább nálad van, olyan sértő dolgot írhattál, ami több embernek nem tetszett, és ezért törölték a válaszod és figyelmeztettek

2016. júl. 17. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet, hogy nagyon elkanyarodtál a témától?
2016. júl. 17. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Ki szerint kanyarodtam el.. érted?. most ez is nézőpont kérdés, kinek mit hoz le a kérdésben leírt kifejezések
2016. júl. 17. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy a moderátorok szabályozzák az oldalt.

Nem is hagynak kérdéseket feltenni, csak az nem derül ki, amit törölnek.

Nemrég is megkérdeztem, hogy hol lehet megnézni, elolvasni a tankönyveket, csak, hogy tudjam, miről beszélnek, amikor túlterhelésről panaszkodnak.

Néhány perc múlva jött a sablon ímél, hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni, és így tovább.

2016. aug. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!