Az miért van hogy ilyenért kapni tiltást?
Oldal szabályzata kimondja, hogy a kérdéssel kapcsolatban válaszoljuk meg, ne legyen sértő provokáló stb...
Na most, van egy kérdés a legtöbben kb ugyan azt mondják, fényezik a dolgot, én meg az ellenkezőjét fejtem ki, mert az a tapasztalatom, véleményem, De semmi képp sem mondható provokatívnak. A kérdező kérdezett, amire számitani is lehet hogy nem csak olyan válasz lesz amit mindenki elfogad, benne van minden eshetőség.
Emiatt mondjuk tiltják vagy moderátorok figyelmébe ajánja valaki akinek nem tetszik a kommentem. Magyarul nem lehet saját tapasztalatom, véleményem, mert a nép dönt ? Miért nem moderátorok szabályozzák ezt az oldalt, miért a kb csőlátással bíró önző emberek, csordaszellem, megkövezve ?
már elég sok helyen kifejetettem a kérdezővel ellenkező véleményem, mégsem tapasztaltam soha a kérdésedben szereplő dolgot
szerintem a hiba inkább nálad van, olyan sértő dolgot írhattál, ami több embernek nem tetszett, és ezért törölték a válaszod és figyelmeztettek
Bizony, hogy a moderátorok szabályozzák az oldalt.
Nem is hagynak kérdéseket feltenni, csak az nem derül ki, amit törölnek.
Nemrég is megkérdeztem, hogy hol lehet megnézni, elolvasni a tankönyveket, csak, hogy tudjam, miről beszélnek, amikor túlterhelésről panaszkodnak.
Néhány perc múlva jött a sablon ímél, hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!