A saját válaszomat miért nem tudom értékelni?
Figyelt kérdés
Haszontalan válasz esetén tudnék javítani a válaszértékelési százalékomon.2016. júl. 17. 13:31
11/23 anonim válasza:
Ezt a lepontozós részt nem neked írtam, hanem annak, aki lepontozott.
12/23 anonim válasza:
Azért nem hasznos a válaszod, mert a kérdező a következőt szeretné tudni: miért nem lehet önmagát a saját profiljából értékelni. Te pedig még mindig azt hajtod hogy csináljon több profilt és azokból értékeljen egy másik profilt. Bár a személy ugyanaz, az oldal működése szempontjából ezek külön önálló és egymástól elkülönült profilok.
Tehát a kérdés szempontjából a te válaszod nem lehet hasznos, mert egyrészt nem a kérdésre válaszol, másrészt nem nyújt hasznos megoldást, csak megkerüli a problémát.
13/23 anonim válasza:
Te már nagyon okos vagy, felejtened kéne!
14/23 A kérdező kommentje:
Ez egyre izgalmasabb. :D
2016. júl. 18. 20:58
15/23 anonim válasza:
Elégedetlenkedő 67%-os: te nem az a 14 éves gyerek vagy aki napi 20 órát gepezik és komoly GYK-függő? Ő nem bírta elviselni ha nem lehet igaza, és nem fogadja el hogy tévedhet. Nagyon hasonló a szóhasználat és a stílus is. Nem hiába mondják hogy akkor is felismernek ha megpróbálsz elbújni mert levetted a neved... Ha igen, nagyon gyenge ember vagy. Ha nem, gáz hogy egy ilyen kölyökkel össze lehet téveszteni.
16/23 anonim válasza:
Mondom te már nagyon okos vagy! Ki volt kíváncsi a válaszodra? Nem, nem én vagyok. Hihetetlen, hogy egyesek még így is tudnak személyeskedni/szemétkedni, hogy el van rejtve a név.
17/23 anonim válasza:
Te kis majom, lepontozhatsz, nem írok több választ. Egyesek így élik ki magukat, hogy lepontoznak nullára, meg szemétkednek...
18/23 A kérdező kommentje:
Kár ezen vitatkozni. Számomra minden nézőpont hasznosnak bizonyult.
2016. júl. 18. 23:26
20/23 anonim válasza:
Tudod értékelni a válaszodat. Csinálj egy új regisztrációt, aztán értékeld.
Én így szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!