Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek is unalmasan...

Szerintetek is unalmasan hosszú és indokolatlanul részletes a gyakorikérdések szabályzata?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is.
2016. júl. 8. 02:54
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem. Részletesen le van írva, hogy mit nem szabad csinálni. De azért arra figyelhettek volna, hogy az átlag ember is megértse. Más, gyakrabban használt szavakkal is írhatták volna.
2016. júl. 8. 06:30
 3/7 anonim ***** válasza:
2%
Nem számít, mert a szabályzatnak valójában semmi köze ahhoz, hogy mit törölnek és mit nem.
2016. júl. 8. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
nem. mert a NMHH- is figyeli hogy mifolyik itt,és ha szabálytalanságot észlel akkor ez a kedvelt oldal arra sorsra jut mint a puruttya.
2016. júl. 10. 17:31
 5/7 kriszpo ***** válasza:
Nem tudom, mert nem olvastam el.
2016. júl. 12. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
20 mondat az részletes ? :-) :-) Olvasd el a Vodafon 20 oldalas szabályzatát, na az részletes!
2016. júl. 13. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a humor kategóriába kiírtam hogy meg szeretném ölni a szomszédomat, hol kezdjem, erre törölték. Miért??

Csak poénból írtam.

2016. júl. 20. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!