Mi blokkolhatja nálam a az oldal rendes működését?
Figyelt kérdés
Pár napja nem mindig tudom megnyitni az üzeneteimet, és ha választ értékelek, az is csak manuális frissítés után látszik. Nem szoktam automatikusan beengedni frissítéseket. Most két adobe telepítés volt a napokban, azokat töröltem a gépről, hátha azok okozták a problémát, de ez az oldal még mindig nem állt helyre, szóval valószínűleg mégsem azok voltak a ludasok.2016. máj. 14. 11:10
1/9 anonim válasza:
Legalább leírtad volna hogy melyik oldalról is van szó. Ha pedig egy webes felületű email szolgáltatóról beszélsz, jobban jársz ha társítod a Windows posta alkalmazásával.
2/9 anonim válasza:
A böngészőt kéne újratelepíteni vagy feltenni egy másikat is.
3/9 anonim válasza:
A Java szokott iyesmiket produkálni, azt frissitsd, esetleg töröld és újra telepitsd.
4/9 A kérdező kommentje:
Erről az oldalról van szó, gyakorikérdések.hu
Ebbe a kategóriába is tettem a kérdést.
2016. máj. 14. 19:20
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként chrome böngészőt használok. Belekattintok az üzeneteim részre, a listát látom, de ha rákattintok valamelyikre, az nem nyílik meg. A pontozás még nem is érdekelne annyira, de ma is kaptam egy hasznos tanácsot valakitől valamivel kapcsolatban, aztán véletlenül valahogy meg tudtam nyitni, onnan tudom, miről szólt, de aztán a következőket megint nem tudom megnyitni.
2016. máj. 14. 19:23
6/9 A kérdező kommentje:
Pár nappal ezelőttig semmi probléma nem volt.
2016. máj. 14. 19:23
8/9 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan az internetsebességem, mint mikor még rendesen működött az oldal. Ez biztos nincs befolyással rá. A többi böngészőben jó, csak chrome-ban nem, de ezt használom minden másra leggyakrabban. Ebben nincs java már előző nyár óta kb. a chrome azóta nem támogatja, de eddig ettől még működött az oldal.
2016. máj. 15. 11:38
9/9 A kérdező kommentje:
Most elkezdett működni, pár tisztítást lefuttattam, így a többedik után megjavult, remélem, így is marad, nem találtam meg, mi csinálta a hibát, de a lényeg, hogy most megy.
2016. máj. 15. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!