Akik mindig a googléval jönnek, miért nem kerülnek törlésre?
Nekem az az érzésem hogy ezek arra biztatnák az embereket hogy az oldal helyett használják inkább a googlét. Ha mindenki azt használná, és a google tényleg olyan jól működne, akkor sajnos ez az oldal okafogyottá válna.
De gyakran a google is az ilyan fórumokat dobja fel, ahol az okosok osztják a "google a barátod szöveget", így elég nehéz választ találni.
Igen, ez így rendben is lenne. De pl. én akkor kérdetek amikor a kérdés olyan természetű, pl. szokások vagy szófordulatok vannak benne, amit egy google nem igen talál meg. Vagy akkor kérdezek ha már gugliztam, nem találtam meg a válaszom, ennek ellenére kaptam már meg.
Pl. a korábban említett penészvirágra nem találok egyértelmű választ a neten, még csak az sem jön le egy-két írásból hogy negatív vagy pozitív jelző, inkább a növényt találom. Ha meg rákeresek a guglin, hogy "kire mondják..." akkor kidobja a saját kérdésem, ahol valaki kiosztott hogy guglizzak. (már törölték), meg két olyan válasz ami kicsit negatív de külömbözőek, és olyan "azt hiszem" válaszok.
Iskolapélda a mínusz IQ-s kérdezőkre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
És az ilyenek szokták még hozzátenni, hogy keresték, de sehol sem találták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!