Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akik mindig a googléval...

Akik mindig a googléval jönnek, miért nem kerülnek törlésre?

Figyelt kérdés

Nekem az az érzésem hogy ezek arra biztatnák az embereket hogy az oldal helyett használják inkább a googlét. Ha mindenki azt használná, és a google tényleg olyan jól működne, akkor sajnos ez az oldal okafogyottá válna.

De gyakran a google is az ilyan fórumokat dobja fel, ahol az okosok osztják a "google a barátod szöveget", így elég nehéz választ találni.

2016. ápr. 17. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát mert az a lényeg, hogy amialatt kiírtad és megfogalmaztad az adott kérdést, már hatszor ráguglizhattál volna, és ott lenne valamelyik első találatban sok esetben. Ha nincs ott, akkor nem írják oda, gondolom én. És különben is, hasznos válasz, mert hát nézd meg ott. Egy pillanatba kerül rákeresni, és fura, hogy nem ott kezdte az illető, mikor az a legkézenfekvőbb, és a leggyorsabb, minthogy várni, hogy esetleg más keressen neki rá; mikor pillanatok alatt kideríthetné a kérdésére a választ.
2016. ápr. 27. 20:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, ez így rendben is lenne. De pl. én akkor kérdetek amikor a kérdés olyan természetű, pl. szokások vagy szófordulatok vannak benne, amit egy google nem igen talál meg. Vagy akkor kérdezek ha már gugliztam, nem találtam meg a válaszom, ennek ellenére kaptam már meg.

Pl. a korábban említett penészvirágra nem találok egyértelmű választ a neten, még csak az sem jön le egy-két írásból hogy negatív vagy pozitív jelző, inkább a növényt találom. Ha meg rákeresek a guglin, hogy "kire mondják..." akkor kidobja a saját kérdésem, ahol valaki kiosztott hogy guglizzak. (már törölték), meg két olyan válasz ami kicsit negatív de külömbözőek, és olyan "azt hiszem" válaszok.

2016. ápr. 27. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
11.Vagyok, igen, amúgy előtte rákereshetne azér, mielőtt odaírja, hogy google. Olyat pl egyszer én is véletlenül elkövettem, hogy írtam, hogy keressen rá a film angol címére, és írja utána, hogy soundtracks, hogyha a betétdalokat keresi. És utána derült ki, hogy már nézte, és nem találta. Olyakor én bocsánatot kérek, hogyha ilyen van, szerintem tutira kértem. Meg egyszer mikor írtam vkinek, hogy nézze meg a Wikin, akkor utána raktam valami szmájlit, és kicsit poénra vettem:) De mondjuk volt már olyan, hogy egy magyar dalsor rémlett valakinek; rákerestem, mit dob ki a kereső, de mondjuk én még előtte kijavítottam benne a nyelvtani hibát, mert elöl volt a névelő, és ennek ellenére nem egybe írta a kérdező, (kipróbáltam különírva is, és úgy valamiért tényleg nem is ajánlotta föl egybe, és nem dobott ki semmit rá) és akkor láttam, hogy első találat, és akkor odaírtam neki, hogy google első találat. Aszondja nem talál semmit, én meg mondtam neki, hogy írja egybe, hogy nem tom, mi volt "elfeledni", vagy valami, és akkor kidobta neki is:) De mondjuk én általában azért, hogyha olyat odaírok, akkor ellenőrzöm, hogy ott van-e az adott információ. Mert ott pl a dalosnál gondoltam, hogy megpróbálom megkeríteni neki. Szóval ilyet szerintem csak olyankor szabad odaírni, hogyha csekkoltuk, hogy tényleg nem találni az adott dolgot. Aki meg nem így csinálja, hát azzal valóban nem lehet mit kezdeni sajnos. Csak várakozni lehet, hogy hátha azért az első válasz ellenére megadja a jót is. De mondjuk én ritkán futok bele olyan kérdésbe, ahol a kérdező nem volt hajlandó rákeresni, és várja a sültgalambot, pedig ott van rögtön kéznél a jó válasz.
2016. ápr. 27. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Iskolapélda a mínusz IQ-s kérdezőkre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

És az ilyenek szokták még hozzátenni, hogy keresték, de sehol sem találták :)

2016. ápr. 28. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Na igen, az ilyeneknél megértem.:)
2016. ápr. 28. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!