Miért nem meritek vállalni a kontaktust a többiekkel?
Te is írhatsz kedves 2. srác:D
No de a harmadik az kicsit olyan, hogy bmmmmeg medve a fűnyíródat.. remélem ismeritek a viccet:)
Második vagyok! Én nem ismerem a viccet, mondd el légyszi! :D
Amúgy a harmadik egy f_sz.
Hát, örülök, hogy ilyen jó kis eszmecserét indított közöttetek a kérdésem. :D
Azt nem tudom, ki melyik válaszoló volt, de kicsit kifejteném akkor a szitut. :D
1: csaj vagyok.
2: nem vagyok leszbikus.
3: nem vagyok kis tini.
4: Húsvét van, szóval kevesebbet ültem a gép előtt, ezért nem reagáltam hamarabb.
Tehát összegezve:
Kíváncsi lennék, mik azok az "ismertetőjegyek", amik alapján egyikőtök engem melegnek nézett, hogy legközelebb én is felismerjem, ki homoszexuális. :D
A kérdést azért írtam ki, mert érdekel, mások hogy vannak vele. Mi okból használják, vagy nem használják ezt a funkciót.
De még írhattok választ nyugodtan. :D
A vicc meg így hangzik, ha egyre gondolunk:
A nyuszika elhatározza, hogy kölcsönkéri a medve fűnyíróját, mert rendbe akarja tenni egy kicsit a kertjét. El is indul az erdő szélére a medvéhez. Útközben gondolkodik. Milyen is ez a medve? Tuti nem adná oda a fűnyírót, mert irigy dög. És amúgyse bír engem. Én olyan kicsi vagyok, ő meg olyan nagy. Rám is vágná az ajtót, ha megkérdezném tőle, kölcsönadja -e. Sőt, ordibálna... Önző paraszt, csak magára gondol, a kisállat nyomora nem érdekli... Haljon meg a hülye fűnyírójával együtt!
Odaér a medve ajtajához, és bekopog. A medve ajtót nyit, mire a nyúl így szól:
"B*szd meg medve a hülye fűnyíródat!"
kb.
No én az első vagyok:) nem én néztelek melegnek:D és én sem vagyok már tini:D sőt:D
kimásoltam a 3. hozzászólást:) vessétek össze a viccel- amúgy igen, erre a viccre gondoltam:D
Mert az emberek 95%-a akinek írnák, az első beszélgetés után letiltana.
Tehát ez nem olyan, mint a bmmmmmeg medve a fűnyíródat?:DD úgysem írna vissza senki, úgy is letiltanának az első beszélgetés után.. szóval, hasonlóság?:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!