Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem meritek vállalni a...

Miért nem meritek vállalni a kontaktust a többiekkel?

Figyelt kérdés
Van egy lehetőség, ugye, a "Privát üzenet küldése a válasz írójának", vagy valami ilyesmi. És mostanában azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb ember teszi ki. Magyarán ha valaki írni akar, azt nem teheti meg, csak előzetes bejelentés alapján. Ez miért van így? Akik nem teszik ki, mi okból nem teszik? És akik kiteszik, miért teszik ki?
2010. ápr. 2. 15:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kedves 3. válaszoló eltalált mindent. :P
2010. ápr. 4. 16:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Te is írhatsz kedves 2. srác:D

No de a harmadik az kicsit olyan, hogy bmmmmeg medve a fűnyíródat.. remélem ismeritek a viccet:)

2010. ápr. 4. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok! Én nem ismerem a viccet, mondd el légyszi! :D

Amúgy a harmadik egy f_sz.

2010. ápr. 4. 23:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

23:56

igen van olyanom is

2010. ápr. 5. 00:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Höhö! Te is itt vagy?!
2010. ápr. 5. 00:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát, örülök, hogy ilyen jó kis eszmecserét indított közöttetek a kérdésem. :D

Azt nem tudom, ki melyik válaszoló volt, de kicsit kifejteném akkor a szitut. :D

1: csaj vagyok.

2: nem vagyok leszbikus.

3: nem vagyok kis tini.

4: Húsvét van, szóval kevesebbet ültem a gép előtt, ezért nem reagáltam hamarabb.

Tehát összegezve:

Kíváncsi lennék, mik azok az "ismertetőjegyek", amik alapján egyikőtök engem melegnek nézett, hogy legközelebb én is felismerjem, ki homoszexuális. :D

A kérdést azért írtam ki, mert érdekel, mások hogy vannak vele. Mi okból használják, vagy nem használják ezt a funkciót.

De még írhattok választ nyugodtan. :D

2010. ápr. 5. 11:51
 17/23 A kérdező kommentje:

A vicc meg így hangzik, ha egyre gondolunk:

A nyuszika elhatározza, hogy kölcsönkéri a medve fűnyíróját, mert rendbe akarja tenni egy kicsit a kertjét. El is indul az erdő szélére a medvéhez. Útközben gondolkodik. Milyen is ez a medve? Tuti nem adná oda a fűnyírót, mert irigy dög. És amúgyse bír engem. Én olyan kicsi vagyok, ő meg olyan nagy. Rám is vágná az ajtót, ha megkérdezném tőle, kölcsönadja -e. Sőt, ordibálna... Önző paraszt, csak magára gondol, a kisállat nyomora nem érdekli... Haljon meg a hülye fűnyírójával együtt!

Odaér a medve ajtajához, és bekopog. A medve ajtót nyit, mire a nyúl így szól:

"B*szd meg medve a hülye fűnyíródat!"

kb.

2010. ápr. 5. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
De ez rám nem lenne igaz. Ha a nyuszika nem lenne önbizalom hiányos és az agyával minden rendben lenne, akkor bekopogna és elkérdné a fűnyírót és azt várná, hogy a medve majd bunkón válaszol, miután ez megtörtént, leordítaná a fejét. Nos ez nálam úgy nézne ki, hogy kedvesen átadnám neki a fűnyírót, hogy így még kiszámíthatatlanabbnak tűnjek.
2010. ápr. 5. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
:D Jó vicc! XD
2010. ápr. 5. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:

No én az első vagyok:) nem én néztelek melegnek:D és én sem vagyok már tini:D sőt:D

kimásoltam a 3. hozzászólást:) vessétek össze a viccel- amúgy igen, erre a viccre gondoltam:D

Mert az emberek 95%-a akinek írnák, az első beszélgetés után letiltana.

Tehát ez nem olyan, mint a bmmmmmeg medve a fűnyíródat?:DD úgysem írna vissza senki, úgy is letiltanának az első beszélgetés után.. szóval, hasonlóság?:DDDD

2010. ápr. 5. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!