Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a véleményetek a gyakorikér...

Mi a véleményetek a gyakorikérdések mobil verziójáról?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 08:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van? :D
2016. márc. 2. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Nekem annyira nem jön be:/ de a "váltás teljes nézetre" feltehetnék az oldal tetejére, ne keljen a lap aljára görgetni ha a régi a normál verzió betöltéséhez:)
2016. márc. 2. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vagytok vele de nkem nem tetszik...
2016. márc. 2. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Az lenne a tuti, ha a menü mindig látható lenne fent, hogy ne kelljen annyit görgetni, a gombok meg lehetnének nagyobbak.

Én is képek nélkül használom újabban, annyi hogy olyankor nem tudok értékelni vagy képet törölni.

2016. márc. 2. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ez a portál már egyenlő a nullával így is úgy is.

Lehet lepontozni mert egyáltalán nem érdekel.

2016. márc. 3. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Bár a 12es kommentembe irtam hogy nem jön be. Ezt most megcáfolnám. Kezdem megszokni; tök jó hogy a válasz értékelések távolabb kerültek egymástól, igy nem fordulhat elő hogy a zöld kezecskére szeretnék koppintani, de véletlenül a mellette lévőre sikerül. Autómatice a kijelzőhöz igazítja az oldalt. Nincs az hogy a reklámok mellett kicsik a kérdések.
2016. márc. 3. 19:18
 17/18 anonim válasza:
Sajnos a sok proli felhasznalonal megall a tudomany ha a megszokott xar egy kicsit is valtozik.
2016. márc. 5. 13:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Türhető
2016. márc. 7. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!