Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan szerezzek itt "százalék...

Hogyan szerezzek itt "százalékot", hogy mennyire hasznosak a tanácsaim?

Figyelt kérdés
Már vagy fél éve van ez az oldalam, és igaz nem rendszeresen használom (pl. naponta), de rengeteg hasznos választ adok meg, és általában meg is köszönik.. De miért nem ad senki "pacsit"?
2016. febr. 28. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

'Oszt inek akarsz százalékot szerezni?

Nem mindegy neked, hogy százalékon állsz?

Úgyis olyan debil itt a rendszer és annyi troll van, akik arra élveznek, hogy tök részletes, normális válaszokat lepontoznak, orbitális baromságok meg 100%-ot kapnak hasznosságra.

Egy egyszerű kérdésre, hogy pld. "Mi a kedvenc ételed?", leírod hogy "Hortobágyi palacsinta", erre lepontoznak.

Ezek után számít az a %?

2016. febr. 28. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem érdekel a %. Én vallási és politikai okoból vagyok lepontozva. Közben se vallási se párttag nem vagyok, csak azt hitték higy... pedig dehigy.
2016. febr. 28. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod őrizni a százalékodat, a következőket teheted (hogy mennyi értelme van, azt hagyjuk):

- kerüld el a Politika, Vallás, Ezoteria, Gyereknevelés, Párkapcsolatok kategóriákat,

- mielőtt hozzászólsz, olvasd el a meglévő válaszokat és ha a hozzád hasonló véleményeket lepontozták, ne is válaszolj,

- ne használj iróniát, nagyon sokan nem értik,

- amit meg viccnek szánsz, egyértelműen jelezd :)))))))

- jegyezd meg: nincs olyan válasz, amit valamiért ne lehetne lepontozni,

- hagyd a francba az egészet...

2016. febr. 28. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

3/3 Időpont ma 18:34

Itt az elő példa, az első válaszom+

Most 46%-on áll.

:-)

2016. febr. 28. 19:03
 5/6 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:
96%

Szerintem felesleges ezzel próbálkozni. Már úgysem nézik olyan sokan, mert nagyrészt tudják, hogy a trollok meg hülyék miatt a % meg a válasz hasznossága nem feltétlenül van szoros rokoni viszonyban...:D

Amit leírtak előttem, azokat a kategóriákat tényleg jobb elkerülni... Még hozzá tudom tenni az Állatok>kutyák kategóriát. Ott aztán mindenki hülye, csak az nem aki nagyon...

Ne vitatkozz, és ne kritizáld mások válaszait, még akkor sem ha oltári hülyeség (magyarul ne csinálj úgy mint én XD)..

De szerintem tegyél rá magasról, hogy milyen értékelést kapsz...olyan is van szerintem aki már csak irigységből is lepontoz..

2016. febr. 28. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Már 51% :D

2016. márc. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!