Miért nem lehet bizonyos vállalatok neveit kiírni erre az oldalra?
Figyelt kérdés
Ha például azt írom, hogy O**, vagy E******* akkor rögtön törlik a kérdést. De ha azt írom, IT Services akkor azt nem törlik.2016. febr. 25. 11:37
1/7 anonim válasza:
Elviekben bármelyiket törölhetnék amibe cégnév van, de a három betűs német pénzügyi kókler tanácsadó céggel kapcsolatos kérdésekre különösen allergiásak.
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Szvsz megkeresték az oldal tulajdonosait a "tiltott" cégek, hogy itt róluk bizony csúnyákat terjesztenek, és perrel fenyegették őket (hitelrontás vagy ilyesmi). A jelenlegi szabályozás szerint ugyanis a weboldal tulajdonosa felelős az oldalán lévő tartalomért, így a kommentekért is. Ezt ugyan elkaszálta az EU, de egyelőre a szabályozás érvényes.
3/7 anonim válasza:
Nekem egy modi egyszer azt írta, hogy mert a törvény kötelezi őket rá. Pedig az ég világon semmi nem kötelezi őket, sőt. Pláne nem egy sima kérdésnél. Ha még valami alaptalan fröcsögés vagy hitelrontás lenne esetleg, de 10-ből 9x erről szó sincs.
4/7 anonim válasza:
Nem egy kérdést láttam, amit csak azért írtak ki, hogy egy adott céget szidjanak, szóval szerintem a 10-ből 9 inkább fordítva van.
5/7 anonim válasza:
Az rengeteget elárul egy cégről, hogyha azért írják ki a kérdést, hogy csak szidják...
Még a Tesco jellegű cégeket, amiket igazán trendi szidni... Ha megnézed a keresőt ott is max. elvétve találsz 1-2 kérdést ami konkrétan azért lett kiírva, hogy szidják.
6/7 anonim válasza:
OVB ugye? Látod, nem tilos leírni! De mi az az E betűs?
7/7 anonim válasza:
utolsó, írj ki róla egy kérdést, 100%, hogy 10 percen belül törlik :) Mindegy mi a témája a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!