Miért nem tudom megnyitni a feltöltött képeket?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 14:42
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs egerem, laptopon netezek.
2016. febr. 18. 14:55
3/7 anonim válasza:
Ennyi információból az atyaúristen se mondja meg, miért. Részletezd!
4/7 A kérdező kommentje:
Részletek:
Vannak képek, amiket itt feltöltenek kérdezők és válaszolók. Hiába kattintok a linkre nem történik semmi.
2016. febr. 19. 10:24
5/7 anonim válasza:
jobb egérgomb, link másolása, link beillesztése, megnyitás.
jobb ötletem nincs.
talán próbáld meg az összes előzményt törölni, a kukikat is.
6/7 anonim válasza:
Kinél van előfizetésed a netre (?) meglehet, hogy annyira le vagy lassítva, hogy képtelen a feltöltéseket megjeleníteni a rendszer .
És milyen böngészőt használsz (?), nem mindegy ám . Az egyik mozilla f. nem engedett pl. képeket beszúrni és sok mindent mást nem is tudtam megjeleníteni .
7/7 anonim válasza:
Egy új ablakban nyílnak a képek a böngésződben. Másik böngészővel is próbáld ki, valami beállítási hiba lehet, vagy ablak letiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!