Miért nem kérdezhetek azt amit akarok?
"A törvények szerint szólásszabadság van Magyarországon."
... amelyik egy olyan ország, ahol a törvényhozók az elsők akik megszegik a törvényeket. Ahol névre(politikai csoportokra) szóló alkotmányt barkácsolnak. Ahol önkéntes mérvadók döntik el hogy mely törvény kire vonatkozik éppen, és mi az ami Neked jó, mi az amit Te látsz (az nem ám a valóság, a valóság "odafönt" van)...
Csodálkozni lehet...csak az most már kevés...
"nem tetszett a cenzúrának az igazság (szubjektív)"
Előfordul.
Fogalmazd át a kérdésed, hátha úgy elfogadható.
Nem ez a javítgatás a moderátor dolga. Az a dolga, hogy az oldal szabályait betartassa veled.
És addig van szólásszabadságod Magyarországon, amíg azzal mások jogait nem sérted. Ezt nem tudtad? Olvass utána!
A moderátor nem javíthat bele az írásodba - esetleg a helyesírási hibákat.
Vagy elfogadja, akit írsz, vagy elutasítja.
Lehet ezt úgy is nézni, hogy egy adott (ingyenes) szolgáltatást veszünk igénybe, amit én pl. csak megköszönök az üzemeltetőknek, mert sok esetben keresgéltem pl. a guglin és bizony jó pár alkalommal itt dobta ki a leghasznosabb találatot.
Ami engem illet ezt azzal hálálom meg, hogy néha igyekszem értelmesen (építő jelleggel) hozzászólni egyes témákhoz. Kérdezni is szoktam, bevallom azzal kevésbé van szerencsém, de ez meg az én hibám, ha rosszat kérdezek.
Nyilván van egy illemkódex és egy vendégjog, de alapvetően ez az oldal nem az ország köztulajdona, hanem azé, aki üzemelteti és a legfőbb jogai neki vannak. Lehet csinálni saját blogot, manapság nem nagy ügy egy ingyenes tárhelyre egy tartalomkezelőt felvágni és hadd szóljon.
Ha esetleg az ingyenes szolgáltató se díjazza a tartalmadat, akkor vehetsz egy magán domainnevet, bérelhetsz a világ számos helyén elfogadható éves díjért tárhelyet és így biztosan nem lehet befogni a szád, senki ember fiának - rajtad áll vagy bukik szinte minden felelősség. De ha valaki erőforrásán éldegélünk, akkor azért tiszteljük a ház urát és ne legyünk felháborodva, ha a porcelán teáskészlet többszöri összetörése után kipenderítenek bennünket. :)
Ez így igaz...
de azért van néhány dolog, amit illik betartani.
Például, ahogy írták is, néhány moderátor itt törli, ami ellentétbe kerül az ő világnézetével. Nem az oldallal!
Hanem annak a moderátornak a világnézetével és pl. a vallási meggyőződésével.
Ugyanez fordítva is előfordul: NEM törli azt, amit kellene, de egyezik az ő nézeteivel.
Vagy csak hetek múlva törli, amikor már mindenki többször is látta, és már nagy botrány (óriási hírverés) is van körülötte.
Na, ezt azért így nem illik sehol csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!