Ti is így vagytok a lepontozással?
Több féle ember van, aki lepontozza a másikat.
- a sértődékeny
- a sértődő
- a naiv
- a hazug
- és az akinek fáj az igazság
Ezek alapján, ha kifogsz ilyen embereket, akkor tuti hogy leszavaznak a p*be, még akkor is mikor próbálsz ésszerű lenni, mikor 1000 karakterben érvelsz nekik, de neeeem, akkor is lepontoz, mert fáj az igazság avgy mert megsértetted a csodálatos lelki világát.
Valaki?? Még valaki?? Ezen nem akad ki senki?
én teljesen ártatlanul beírtam egy kérdésbe hogy b*zi, még csak nem is olyan szövegkörnyezetben, hog valakit kritizáltam volna és kiírta a gép, hogy most nagyon fognak figyelni, mégegy ilyen szó és letiltanak, blabla...
Amúgy én is ki szoktam ezeken akadni, csak nem értem, hogy mi a külömbség a sértődő és a sértődékeny közt
Én azt utálom nagyon és azon akadok ki, amikor valaki olyan választ pontoz le, ami nem lehet hasznos vagy nem hasznos, hanem pl. azt kérdezik hogy mi a neve a gyerekednek?
És igen, kiakadok azon, ha csak úg ylepontoznak egy amúgy jó választ.
menjetek kicsit a politika rovatba, ott igazi csemege lepontozás megy.
ha leírod Fideszeként, hogy az ég kék, és a fű zöld, akkor jönnek a baloldaliak és lepontoznak mert egy mocskos hazug ember vagy.
én ilyenen már fel sem húzom magam.
a legnagyobb pontozások a család és a politika kategóriában vannak, oda jár a legtöbb frusztrált szerencsétlen ember.
Ha a Tudomány kategóriába kerül ki ezotériát érintő kérdés, vagy fordítva.. na az ilyen kérdésekhez bárki írhat bármit, igazságtartalomtól függetlenül garantált az alacsony százalék! Vagy az ezósok pontoznak le, vagy a tudomány emberei.
Egyébként a probléma abban gyökeredzik legfőképp, hogy nagyon sokan nem "Hasznos/Nem hasznos"-ként kezelik a pontozást, hanem "Tetszik/Nem tetszik"-ként. Elég nagy probléma sajnos, hogy nem érzik át a különbséget :(
Kiírtam egy elég komoly kérdést, és engem is moderáltak a drágák. Oké tényleg, köszi hogy van ez az oldal meg minden, de azért azt a határt ne húzzátok már be ilyen keményen.
A lepontozásban nekem azért esik rosszul, mert egy kétségbeesett ember segítséget kér, erre jön az a néhány embertípus, aki a troll, a pesszimista, a feminista, a kommunista, a liberalista meg a többiek. Egy jó hosszú választ ír az ember, próbál reális maradni a sok agyhalott között, hogy valóban normális választ ír. Erre a kérdező visszakérdez, hogy "Ez tényleg bejöhet?" stb... erre egy b**romarcú utánaírja, hogy "Ne higyj neki, nem véletlenül van 55%-on a válaszadó mutatója!" Ez ilyen neb****dmámeg!
Bocsi, tényleg, ezzel nekem semmi célom nincs. Csupán már olyan jól esik kisírnom magam ilyen téren...
Ui: most sem engedi elküldeni ezt a választ mert szerinte a b**romarc csúnya szó.
Szerintem is ez a gond.
Egy ember %-a simán lemehet így, és onnan kezdve ő itt súlytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!