Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek is fejlodhetne a...

Szerintetek is fejlodhetne a gyakorikerdesek?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon raferni egyket ujitas appot is kiadhatnanak peldaul

2016. jan. 3. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Én bírnám ha lenne hozzá applikáció :D Meg azt sajnálom,hogy átalakították a szerelem,szex kategóriát tini párkapcsolatra..:// Így mostanában nincs min röhögnöm :"D De írhatnánk egy levelet ezzel kapcsolatban a felelősöknek,hátha kigondolnak valami jó ötletet.
2016. jan. 3. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó volna. Engem ez zavar nagyon, hogy nem lehet utólag szerkeszteni a kérdéseimet, válaszaimat. Illetve ha pontozásnál véletlenül félrenyomok, azt is jó volna tudni korrigálni. Ezeket nem is tartana sokáig megcsinálni...
2016. jan. 4. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas

Ott is lehet sokszor szórakozni :D

2016. jan. 4. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Valaki ir nekik?😂
2016. jan. 5. 08:29
 5/9 anonim válasza:
hol lehet nekik írni? írjunk már nekik!
2016. jan. 5. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
info (kukac) gyakorikerdesek.hu
2016. jan. 5. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:

1.)tényleg lehetne hozzá applikáció

de szerintem nem lenne jó kinézetet változtatni, én szeretem, hogy ilyen, meg abszolút nem lassítja be a netet. és szerintem tök idegesítő, hogy állandóan mindent átneveznek és megváltoztatják a külsejét, mert valahogy az újabb mindig szarabb :D vagy csak nagyon szokatlan...

2.) jó lenne módosítani a kérdéseken, egy perces időintervallumban, hogy ki lehessen javítani az elírásokat

3.) lehetne a fel le pontozást változtatni, már csak a félrekattintások miatt is

de amúgy nekem jó így :)

2016. jan. 6. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
ja, meg persze a szerelem, szex kategóriát nagy kár volt elcseszni.....
2016. jan. 6. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is, rátehetné az ékezeteket az ékezet nélkül írt kérdésekben-válaszokban a szövegre....
2016. jan. 20. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!