Szerintetek mennyire fontos itt a gy. K. -n a kategóriák pontos használata?
Vagyis mennyire számít, hogy egy adott kérdés a helyére kerül-e?
1: Fontos, mert...
2: Nem érdekel, felőlem oda teszi mindenki, ahova akarja.
3: Meg kellene szüntetni az összes kategóriát, mert...
1 és kettő között. A harmadik ki van zárva.
A kategória arra jó, hogy könnyebb megtalálni azt a kérdést, ami érdekel bennünket.
Nagyon fontos, mert pl egy számítástechnikai kérdésre csak akkor kapsz megfelelő válaszokat, akkor éred el a megfelelő szakikat, ha a saját kategóriájában teszed fel a kérdést. Az elektronikus eszközök már bőven rossz.
Az alkategóriák viszont ennyire nem számítanak.
Azért is kérdezem, mert vitába kerültem az egyik moderátorral.
Ő nagyjából azt mondja, hogy ne jelentsem a szerintem nem megfelelő helyen levő kérdéseket, mert jó helyen vannak azok ott, ahova írták őket.
Különösen a "tudomány" kategóriában vitatkoztunk sokat, ahol ugye özönlenek a házi feladat kérdések - közben pedig ott van a házi feladat kategória is.
Ezért szeretném tudni, hogy kinek mennyire fontos az, hogy a kérdések az itteni kategóriák szerint legyenek feltéve.
Juuujjj, de régi kérdés :)
És azóta is vitáztok talán? :D
Egyébként fontos. Sokszor a kategória segít abban, hogy milyen szemszögből közelítsük meg a kérdést, tette fel a kérdező.
Példa:
Szoktatok beszélgetni privátban az oldalon?
-házasság kategóriában
-társkeresés kategóriában
-barátság kategóriában
-szexualitás kategóriában
...
Ugye, hogy mindben más értelmet nyer?
Dehogy vitázunk, van nekem más dolgom is.
Lehet, hogy az a moderátor már nincs is itt.
De aki még itt van... hát... vegyes.
Van, hogy gyorsan a helyére teszik a kérdést, és olyan is van, hogy az istennek se akarják.
A kérdésem még ma is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!