Missi_Key kérdése:
Miért tűnnek el a válaszaim, köztük a normálisak is?
Figyelt kérdés
Néha visza nézek egy-egy kérdéshez, amire választ adtam, de a válaszomat már nem találom. Miért? Mert még ha egy trollkodásom tűnik el, az ok, de a rendes válaszok?2015. dec. 28. 02:02
1/4 fersk válasza:
Biztos, hogy jól ítéled meg? Mondj emlékezetből egy eltűnt 'rendes' válaszodat.
2/4 anonim válasza:
De ha egy választ kimoderálnak, és te speciel pont arra válaszoltál, akkor a tiédet is kimoderálhatják.
Meg hát ugye lehet emberi hiba. És is sokszor látom, nem is feltétlen saját kérdésnél vagy véleménynél, hogy ezt minek moderálták ki, máshol meg nem értem, hogy ezt-azt meg ugyan miért nem...
3/4 A kérdező kommentje:
hátvolt olyan ami egy beszélgetek a kérdezővel, tehát válaszolok,ő viszakérdez, arra is válaszolok, másnap már csak az első válaszom van...még a kérdező viszakérdezése is eltűnt....de a kérdés maradt
konkrét példát nem tudok,ha emlékeznék szószerint, akkor csak simán visszaírnám hogy csak azért is...
2015. dec. 28. 19:39
4/4 A kérdező kommentje:
biztos hogy jól ítéltem meg.
2015. dec. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!