Hol kell megnézni itt, hogy milyen hasznos a válaszom?
Úgy, hogy írsz valakinek egy választ és a válaszodnál jobbra lent ki van írva, hány %-osan hasznos a válaszod?
Balra fent, ha a főoldalra rákattintasz, akkor kicsit lejjebb görgetve a témakörök után van egy Toplista, arra rákattintva pedig azt tudod megnézni, hanyadfik vagy? :-)
És ha hasznosnak találtad a válaszom, akkor kérek szépen egy nyomást a zöld kézre :-)
csak annyit ír nekem alól, hogy ez az én válaszom:)
ám, a toplistát megtaláltam.
A Te kérdésedre adott válaszomat bemásolom, ami most látszik. Jobbra lent írja ki a dolgokat:
"Úgy, hogy írsz valakinek egy választ és a válaszodnál jobbra lent ki van írva, hány %-osan hasznos a válaszod?
Balra fent, ha a főoldalra rákattintasz, akkor kicsit lejjebb görgetve a témakörök után van egy Toplista, arra rákattintva pedig azt tudod megnézni, hanyadfik vagy? :-)
És ha hasznosnak találtad a válaszom, akkor kérek szépen egy nyomást a zöld kézre :-)"
A válasz 19%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Tehát ez azt jelenti, hogy a saját válaszodnál is meg tudod nézni, de nem akkor, amikor a saját kérdésedre válaszolsz!
A válaszod hasznosságát csak az adott válasznál tudod megnézni. De, az értékelés „A válasz …%-ban hasznosnak tűnik.” csak akkor látszik, ha legalább két értékelés történt.
(Például, mikor megnyitottam a válasz-ablakot, csak az első és harmadik válasznál volt olvasható a válasz értékelése, mert a válaszok közül csak azokat értékelték legalább ketten. Amelyiknél nincs ilyen értékelés, azt vagy senki sem értékelte, vagy csak egyetlen értékelése van. Egyébként, az összesített százalékba és a pont-táblázatba az egyetlen értékelést is beszámítják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!