Ki ért egyet azzal, hogy kitiltás járjon az Ezotéria kategóriát teletrollkodó szkeptikusoknak?
"9- es, ez már eléggé off, de hadd kérdezzem meg, hogy nálad mégis mi minősül magyarellenesnek? Az ország működésére, vezetőire, az itteni életlehetőségekre vonatkozó többnyire jogos kritikák? Vagy az, hogy valaki nem gyűlöli zsigerből a zsidókat meg a cigányokat? Erről nyilatkozz, kérlek."
Az állandóan magyarok elleni fröcsögőkről, ami szerintetek "kritika", úgy látom szerintem te is valami hobbiliberális lehetsz. :)
(Mellesleg ha már off akkor szerinted mikortól "rasszista valaki"?)
Nos amíg ez nem zavar addig semmiféle bannolás annak aki kicsit is trollkodik az ezóban, mert akad pár gyöngyszem ott, amin csak röhögni lehet! :)
Régen trollkodtam ott én is, de csak az igazán agyatlan kérdéseknél.
Pl.: amikor valaki azt kérdezte, hogy lehet-e szellemtől viszkető kiütése. Megírtam, hogy szúnyogcsípés erre mindenki ugatni kezdett, hogy az démon műve és ne trollkodjak...
Na az ilyen idióták meg is érdemlik, hogy idiótának hívják őket.
"nem sértjük meg a másikat a nézetei, világképe miatt. Innentől kezdve miről beszélünk?"
Szóval ez is csak egyoldalú lehet!
Már bocs, de ez olyan "búra alatt élek", ha valaki "csúnyán néz rám" megmondalak anyucikámnak!
Véd meg az álláspontod, véleményedet (kérdésed) ész érvekkel, ha nem tudod néz magadba! Ha meg nem érdekelnek a válaszok mi a francért kérdezel?
Ha "bólogató Jancsikát" akarsz néz tükörbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!