Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki ért egyet azzal, hogy...

Ki ért egyet azzal, hogy kitiltás járjon az Ezotéria kategóriát teletrollkodó szkeptikusoknak?

Figyelt kérdés
Nem kötelező hinni a parajelenségekben, mágiában, okkultizmusban stb. De aki materialista, az tegyen már meg annyit b***ki, hogy jó messzire elkerüli az Ezotéria rovatot. Folyton az megy, hogy mindenkit lehülyéznek, leidiótáznak, gúnyolódnak rajta, pusztán mert más a világnézete, mint az övék, és ezzel súlyosan zavarják a gyakorikerdesek.hu működését. Elegem van.

2015. dec. 6. 14:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem elég lenne a kategóriából kitiltani, hogyha már nagyon bomlaszt. De mondjuk hát, ha a jóízlés határain belül próbálkozik és fejti ki a véleményét, akkor nem kell, mert ugye szólásszabadság van. Hát amúgy meg a gúnyolódóknak, ha vannak, nem kell adni az energiát, mert ha figyelünk rájuk, mégtöbb lesz belőle. Én már pl nem húzom fel magam rajta. Odaírta, kötekedett egy sort, örüljön magának, de engem nem tud érdekelni. Amíg nem tényleg valami brutált ír, amivel nagyon sértőn kihúzza a gyufát. Ha csak itt szórakozik, és még tényleg esetleg poénra veszi, hát most Istenem, előfordul; amíg nem annyira botrányosan sértő, addig simán szemet lehet hunyni fölöttük, meg levegőnek nézni őket, mintha ott se lennének, meg ott se lenne a kommentjük. Na de várjunk, most jut eszembe, hogy ha az én kérdésem alá trollkodna be, azt hiszem, talán én sem hagynám szótlanul. Hát, nem tudom, végiggondolva, hogy mi lenne a jó. Talán nekik kéne megérteniük, hogy nem erőltethetik másokra a világnézetüket. Meg hogy amit nem értenek, nem kéne feltétlenül nevetség tárgyává tenni, mert még ők nem tudják adott esetben megérteni, felfogni. Majd egyszercsak elmúlik ez náluk. Szerintem talán attól nő az egójuk, önértékelésük, önbecslésük, hogyha úgy érzik, hogy másokat le tudnak nyomni. Nem tudom, tényleg nem tudom. Mondjuk amúgy tényleg jó lenne, ha a kötekedős szkepók elmennének innen; de nem tudom tényleg. Ha már meglátok egy olyan kommentet, már csak nem is csóválom a fejem rá; hanem simán úgy teszek, mintha ott se lenne; mondjuk tényleg saját kérdésem alatt nehezebb lenne már tolerálni, meg simán csak elsétálni, átugrani felette.
2015. dec. 8. 18:36
 12/23 A kérdező kommentje:
9- es, ez már eléggé off, de hadd kérdezzem meg, hogy nálad mégis mi minősül magyarellenesnek? Az ország működésére, vezetőire, az itteni életlehetőségekre vonatkozó többnyire jogos kritikák? Vagy az, hogy valaki nem gyűlöli zsigerből a zsidókat meg a cigányokat? Erről nyilatkozz, kérlek.
2015. dec. 9. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

"9- es, ez már eléggé off, de hadd kérdezzem meg, hogy nálad mégis mi minősül magyarellenesnek? Az ország működésére, vezetőire, az itteni életlehetőségekre vonatkozó többnyire jogos kritikák? Vagy az, hogy valaki nem gyűlöli zsigerből a zsidókat meg a cigányokat? Erről nyilatkozz, kérlek."

Az állandóan magyarok elleni fröcsögőkről, ami szerintetek "kritika", úgy látom szerintem te is valami hobbiliberális lehetsz. :)

(Mellesleg ha már off akkor szerinted mikortól "rasszista valaki"?)

Nos amíg ez nem zavar addig semmiféle bannolás annak aki kicsit is trollkodik az ezóban, mert akad pár gyöngyszem ott, amin csak röhögni lehet! :)

2015. dec. 9. 20:51
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Alapesetben egyetértenék veled kérdező, de akkora baromságok vannak ott hogy megértem azt aki ír egy kijózanító választ.
2015. dec. 11. 12:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Régen trollkodtam ott én is, de csak az igazán agyatlan kérdéseknél.

Pl.: amikor valaki azt kérdezte, hogy lehet-e szellemtől viszkető kiütése. Megírtam, hogy szúnyogcsípés erre mindenki ugatni kezdett, hogy az démon műve és ne trollkodjak...

Na az ilyen idióták meg is érdemlik, hogy idiótának hívják őket.

2015. dec. 26. 01:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd a reptoidok hozzák az öklözőzsírt a kérdező kakilójába...
2015. dec. 26. 06:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó is az mikor a negatív kritikát/véleményt tiltjuk, êljen a szólásszabadság, már ha egyezik a véleményünk. Egyébként kuss!
2015. dec. 26. 20:52
 18/23 A kérdező kommentje:
A szólásszabadság egy dolog. Az oldal szabályzata pedig egy másik, amit elvileg mindenki tudomásul vesz és elfogad, amikor ide regisztrál. Ebben pedig fekete-fehéren le van írva, hogy nem személyeskedünk, és nem sértjük meg a másikat a nézetei, világképe miatt. Innentől kezdve miről beszélünk?
2015. dec. 26. 21:17
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Magyarul csak helyeselni lehet,ellenvélemény nincs...remélem majd az érmelléki kugloafember előtt is ilyen nagy lesz a szád...
2015. dec. 27. 14:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem sértjük meg a másikat a nézetei, világképe miatt. Innentől kezdve miről beszélünk?"

Szóval ez is csak egyoldalú lehet!

Már bocs, de ez olyan "búra alatt élek", ha valaki "csúnyán néz rám" megmondalak anyucikámnak!

Véd meg az álláspontod, véleményedet (kérdésed) ész érvekkel, ha nem tudod néz magadba! Ha meg nem érdekelnek a válaszok mi a francért kérdezel?

Ha "bólogató Jancsikát" akarsz néz tükörbe!

2015. dec. 27. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!