Miért nem csinálnak egy mobilos felületet ennek az oldalnak?
Akit érdekel, így is tudja használni, akit meg nem érdekel, úgy sem használná.
Teljesen mindegy, így is hoz annyi bevételt a reklámokból, amennyiért megéri fenntartani, viszont nem hozna semmi plusz bevételt a mobilverzióba fektetett munka.
érdekes, hogy ha valaki feltesz egy ilyen kérdést, amiben mobilos applikáció hiányát kérdezi, az mindig le van hurrogva, hogy teljesen felesleges.
nem tudom kik azok az emberek, akik örülnek annak, hogy nagyítani meg szenvedni kell hogy a kijelzőn tudjál valamit csinálni.
gondolom nincs okos telefonjuk, így azt sem tudják miről van szó.
aki pedig egyet ért vele, hogy igenis az okos telefonok és tabletek korában szinte minden valamire való oldal készített már mobilos app-ot, vagy egyszerűen mobilbarát környezetben jeleníti meg az oldalt, az le van pontozva amiért hatalmas elvárásokat kér az oldal üzemeltetőitől.
egyébként nem kell sokat gondolkodni azon, hogy miért nincsen ilyen lehetőség...a pénz így is befolyik a bannerekből és reklámokból, akkor minek kedvezne az oldal üzemeltetője a felhasználóknak?
ennyi a történet lényege.
2006-óta érdemleges változáson alig esett át az oldal, lassan 6 éve ugyan az a fapados kinézet van, rengeteg dologgal lehetne fejleszteni az oldalt, amivel könnyebbé tennék a felhasználók dolgát, de minek ha így is jó ahogy van?
az is kb 5 évbe tellett, hogy végre a szexuális kategóriában csináltak a melegeknek egy külön topikot, úgy látszik itt él az a mondás, hogy a "jó munkához idő kell" gondolom most is egész nagy fejlesztő csapatok dolgoznak egy mobilbarát környezet kialakításán, amik több év verítékes megfeszített munkát igényelnek...
Te hármas, te gondolkodsz is, mielőtt írni kezdesz?
Először megdöbbenve kikelsz magadból, hogy le van hurrogva az ilyen kérdés, leszólod (kvázi leidiótázod -> lsd. azt sem tudják miről van szó) azokat, akik azt állítják, nem éri meg, majd két bekezdéssel később roppant bölcsen megállapítod - amit mellesleg én már megtettem az első hozzászólásomban -, hogy nem érné meg anyagilag.
Akkor most ki a hülye?
A kérdező kommentje:
Én egy kicsit értek a webfejlesztéshez (hobbi szinten) és azt meg tudom mondani, hogy három napnál nem lenne több munka, egy ember meg tudná csinálni, ... ez tényleg csak az akaraton múlik, nem a pénzen.
---
Sanyi, Sanyikám! Két nap már eltelt, hogy haladsz a munkával? Szombat estére készen lesz?
Mert abban egészen biztos vagyok, hogy ha valaki beállít a szerkesztőkhöz egy kész, működőképes és hibamentes cuccal, akkor nem fogják gondolkodás nélkül elhajtani a vérbe. Főleg nem ha ingyen van, ugye.
Szóval, mikorra leszel kész?
Kedves megmondóember, de el fogják, mert ha akarnák ők is megcsinálnák. Itt a "jól bevált dizájnnak" is van valami faktora. Mellesleg van más dolgom is, ha hiszed, ha nem. Ha lenne időm, meg kedvem (meg dizájnérzékem), meg is csinálnám.
Mellesleg ott a nevem, lehet rám úgy is hivatkozni, nem kell itt sanyikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!