Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Honnan tudhatom, hogy le-...

Honnan tudhatom, hogy le- vagy fel-, vagy egyáltalán lettem-e pontozva?

Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A válaszod mellett ott van az, hogy hány százalékban adsz hasznos válaszokat, mellette pedig az, hogy ezt a bizonyos választ hány százalékban találják hasznosnak a többiek. Ha 0% van ott, akkor értelemszerűen lepontoztak, ha 100, akkor fel.
2015. nov. 17. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
*válaszod alatt.
2015. nov. 17. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Á, köszönöm :D Sokáig nem pontoztak engem, nem volt semmi a válaszaimnál, s azt hittem, nem is jelenik meg nekem :D
2015. nov. 17. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egyáltalán értékelték a válaszod, csak akkor láthatod, ha legalább ketten értékelték.

Ha nem jelenik meg az értékelés, akkor nem értékelték, vagy csak egy értékelés van.

Ha csak egy értékelés van, bár nem láthatod, az össz-százalékodba és a ponttáblázatba az is beszámít.

2015. nov. 17. 21:32
 5/5 Glacierous ***** válasza:
Megnézheted a toplistán is.
2015. nov. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!