Hol tudom jelenteni a moderátornak ezt?
Figyelt kérdés
"az enyemet bekapnad vibri helyett a szoros puncidba?"
Ezt az üzenetet kaptam egy zaklatótól, és már baromira elegem van belőlük..
Nem gondolják magukat egy kicsit csicskának az ilyenek? Vajon akkor is csinálnák ezt, ha a lányuknak irkálnának ilyen dolgokat?
Linkelem hozzá, hogy mire kaptam ezt a választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Tök ártalmatlan kérdés, mindenféle felhivás nélkül. (Hozzátenném, hogy férfi vagyok.)
2015. okt. 24. 21:45
11/14 anonim válasza:
De ennek mi értelme,irkálni ilyesmiket, ha nő, ha férfi a másik fél? Elolvastam a belinkelt kérdést is, valahogy nem ösztönzött még véletlenül sem arra,hogy perverz gondolataim legyenek.
12/14 anonim válasza:
Ne keress logikát mögötte. Ennek a csávónak mínuszban volt az IQ-ja. Idézek tőle: "Hogy te mien egy bú-zi vagy " "Mi van félsz a juktól?"
13/14 anonim válasza:
# 10/12
Akkor szerintem tippeket kéne adni a származására, és lehet ott valami betalálna :D
14/14 anonim válasza:
13#
Nekem azt írta, hogy Kuvaiti, de valószínűleg a nyóckerből írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!