Hogyan csökkenthetem a százalékom?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 20:21
2/9 anonim válasza:
Ha nem csinálsz semmit akkor is törvényszerűen csökkenni fog, ugyanis egy szubjektív kérdésre nem adhatsz mindenki számára megfelelő választ, de ezen az oldalon még az objektívbe is belekötnek.
Szándékosan ne akard a százalékot csökkenteni, na nem azért mert nagy jelentősége van, hanem mert ha nekiállsz trollkodni akkor hamarabb kitiltanak mint hogy jelentősen esne az értékelésed.
3/9 A kérdező kommentje:
Vicces pofa vagy, látom.
2015. szept. 3. 20:26
4/9 Koplárovics Béci válasza:
Írogass a politikába. Mindegy melyik oldal/párt mellett/ellen, tuti a lepontozás :)
5/9 anonim válasza:
Dolgozz egy hetet a Manner Böbével! ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Az ki?
2015. szept. 7. 10:26
8/9 anonim válasza:
Jaaaaaaaa, az itteni elégedettségi százalékodat kérdezed!
Ó, azt könnyű! Le kel k urvázni egy-két cigánylányt, egyből leveszik a százalékodat hivatalból, még lehet, hogy ki is tiltanak.
Én is ezt csináltam, nyolcvanvalahányról egy pillanat alatt lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!