Mi lehet az oka, ha egy kérdés eltűnik a GYK-ról?
Figyelt kérdés
Nem az én kérdésem, hanem egy olyan, amit figyeltem. A válaszokban nem volt semmi kivetni való (trágárság, uszítás, anyázás). Sajnos nem emlékszem a kérdésre, mert benne volt a figyelt kérdések között és nem kellett megjegyeznem...2015. júl. 24. 20:48
1/4 anonim válasza:
Nem tűnnek el maguktól a kérdések, 99%-ban jelentés és törlés történik. Sok szabálypont van, nem kell kirívóan durvának lennie hogy töröljék.
Konkrétum nélkül nehéz válaszolni, lehet kérés volt vagy eldöntendő kérdés vagy apróhirdetés vagy barátkozó-társkereső-beszélgető. Egyik sem durva tartalom, de attól még nem erre való az oldal és eltávolítják az ilyeneket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, közben megoldódott. Én voltam a béna. Azért küldtem egy zöldet.
2015. júl. 25. 04:22
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy az ezotéria kategóriába lett írva és relytélyes módon csak úgy eltűnt...
4/4 anonim válasza:
Az én egyik kérdésemet most törölték mert azt kérdeztem hogy egy filmet hol lehet megnézni online mert a kölcsönzőben nincs de annyira meg nem érdekel hogy nekiálljak keresni a boltokban :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!