Mi az a jelenseg amivel itt szoktatok talalkozni gyik-en, es szanalomra meltonak tartjatok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 07:16
11/21 anonim válasza:
Ja és az is szánalmas hogy lepontozod, aki beszól neked!
Persze igazat irtam!Ezt is ird ahhoz amit irtam!
Ha itt valaki megirja a frankót az a pár nagyokos lepontozza!
No commennt!Amúgy ezt a kérdést szerintem nem jó kategóriába irtad ki,ugye?
12/21 A kérdező kommentje:
Teljesen jo kategoriaba irtam, mivel ebbe a kategoriaba jarok, es az ebben a kategoriaban fellelheto jelensegekre gondoltam. De jelentsd csak nyugodtan ha ettol jobban erzed magad, marhara nem erdekel, ahogy a rolam tevesen kialakult velemenyed sem...
2015. júl. 22. 09:52
14/21 A kérdező kommentje:
Komoly dolog... Xd
2015. júl. 22. 10:10
15/21 anonim válasza:
Azért kiváncsi lennék aki egész nap itt van,mit dolgozik,miből él?
16/21 A kérdező kommentje:
Dolgozok hidd el, pl most is ;)
2015. júl. 22. 10:56
17/21 acelsziv válasza:
11: szánalomról prédikálsz, miközben azon picsogsz, hogy lepontoztak... Ez csak nekem logikai bukfenc?
18/21 anonim válasza:
Ha valaki kérdés helyett valójában témaindítót ír: soroljátok fel, milyen szörnyűek mások!
19/21 anonim válasza:
Nem működik fórumként az oldal és nem lehet rajta rendesen ismerkedni. Nem írhatok ki kérdést és lehet, hogy most már választ se. A társkeresőért fizetni kell, de azt előre nem akarom, az ingyenesekkel az a baj, hogy nem kapok választ. Tényleg fizetnem kell, hogy társam legyen? Ez komoly?
20/21 anonim válasza:
Szerintem azok akik egész nap itt vannak ők olyan fiatalok akik kibuktak a suliból, és nincs munkájuk, és egész nap otthon vannak,mivel a szüleiken élősködnek, és ez az oldal az egyetlen szórakozásuk, vagy esetleg olyan emberek akik segélyből élnek!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!