Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan törölhetem magam erről...

Hogyan törölhetem magam erről az oldalról?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 17:15
 1/9 anonim válasza:
Simán ird át az e-mail cimedet valami kitaláltra (nincs22@van.hu) meg a jelszvadot is valami más félére de ojanra hogy ne udd mi az vagy valami nehezet amit nem jegyzel meg és akor sehonan ,semmikor nem fogja tudni se hogy te csináltál ojat.Hidd el beválik (saját tapasztalat).
2010. márc. 3. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Pisti@nincs.hu
2010. márc. 3. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Vagy az alternatív megoldás: törd meg az adatbázisodat és a mindenkori júzerneveidet tartalmazó sorokat töröltesd a rendszerrel. Drukkolunk neked :)
2010. márc. 3. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

Ide írj nekik, hogy töröltetni szeretnéd magad. Azt ne felejtsd el írni, hogy a kérdéseidet is töröljék.

2010. márc. 4. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

miért szeretnéd törölni magad?

nem szeretsz itt lenni?

2010. márc. 4. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Engem is érdekelne.Milyen hátránya van,ha nem törölteted magad?
2010. márc. 5. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Írd be egy csomó kérdésre, hogy "biztos terhes vagy", és úgy vágnak ki a moderátorok, hogy a billentyűzeted sem éri a földet.
2010. márc. 5. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Biztos azért akarja, mert nem tudja megállni, hogy ne ezt az oldalt nézze egész nap. XD
2010. márc. 7. 09:49
 9/9 anonim válasza:
21%
az a terheses dolog nekem nagyon nem tetszik mert az ÉN KÉRDÉSEMRE is azt irta!!
2010. márc. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!