A mi jó barátunk, a Gyakori, megint nagyot alkotott?
Figyelt kérdés
Ha megunják a bannolgatást, névletiltgatást, helyette inkább 3 felesleges kategóriát kreálnak.
Hát nem csodás?
2015. máj. 14. 23:21
2/9 anonim válasza:
a felnőtt és a tini párkapcsolatokat fő kategórákként szétszedni szerintem is túlzás
4/9 anonim válasza:
Így jártunk. Mondjuk szerintem egyszerűbb lett volna több alkategóriát létrehozni, esetleg egy szűrőt, hogy milyen kategóriát ne lásson a felhasználó (mondjuk regisztráció alapján megadott születési idő, ha nincs 18, akkor a szexualitás kikapcsolva van)
5/9 anonim válasza:
Megy a nyafi rendesen mindenhol, de talán nem kellett volna széttrollkodni a kategóriát és akkor nem lett volna a robbantás. :D
6/9 anonim válasza:
Ez már a vééég gyermekeim... halleluja testvéreim :D
7/9 anonim válasza:
Az nem trollkodás, azzal így fejezzük ki a szeretetünket :D
Meg ápoljuk a hagyományokat, kapcsolatokat :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg szánalmas, élettelen gyökerek azok akik itt siránkoznak("hol a megszokott csapat", melyik kat-ba menjük tovább trollkodni-GÁZ")
"Gyászoltok", hogy nincsen már a régi kategória? Ez van!
Majd túlélitek, ennél nagyobb problémátok sose legyen.
9/9 anonim válasza:
A tinik akik szexuális kérdéseket akarnak feltenni, úgy is ezt fogják tenni a továbbiakban is. Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy korhoz kössék a gyk-t, mert melyik gyerek lenne olyan idióta, aki az igazi korát adná meg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!