Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak szerintem degradáló ez a...

Csak szerintem degradáló ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Persze, a régi szerelem-szex kategóriában nagyon sok spam volt, meg sok apró-cseprő probléma, de ez a "tini párkapcsolatok" megnevezés elég...lehangoló..

például egy huszonévesnek is lehetnek furcsa, vagy infantilis párkapcsolati problémái, neki is a "tini párkapcsolatok" kategóriában kell írni? Vagy az a kamasz, akinek szexuális kérdései vannak, az nem teheti fel a kérdését, mert a szexualitás topic korhatárox? Az "amit máshol nem mernél" szlogen pont ebben az esetben lenne hatványozottan érvényes...

Ti mit gondoltok erről?

2015. máj. 14. 11:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
ez így elég furcsa de úgy se fogják vissza csinálni
2015. máj. 14. 11:36
 2/27 anonim válasza:
100%
Szokatlan. Nekem nem tetszik...
2015. máj. 14. 11:39
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalkorúaknak nem degradáló a sok felnőtt troll beszólása?
2015. máj. 14. 11:42
 4/27 A kérdező kommentje:

Bár az igaz, hogy a legtöbb troll a szexualitás témában aktív, így esetleg nem tömik annyira hülyeséggel majd a fiatalok fejét...

de akkoris, ez olyan, mintha ketté lehetne választani a fiatalok szerelmét a szexualitástól...

fel kéne nőni, és belátni, hogy a kamaszoknak van a legtöbb kérdésük a szexualitással kapcsolatban..

2015. máj. 14. 11:43
 5/27 anonim válasza:
100%
Egyetértek :/ Ez így elég degradáló.
2015. máj. 14. 11:48
 6/27 anonim válasza:
65%

A szex kat eddig is 18+ volt, ott sem kérdezhettek.

Engem speciel zavart a sok tizenéves kérdése. Nem itt kell felvilágosítást keresniük.

2015. máj. 14. 11:51
 7/27 A kérdező kommentje:

6os, lássuk be, sem az iskola, sem a szülők nem adnak rendes felvilágosítást, csak elvárást...

és igen, a szexualitás eddig is 18+ volt, de együtt jelent meg a párkapcsolati kérdésekkel, vagyis nem kellett külön megnyitni a kategóriát ahhoz, hogy lássuk

azért kíváncsi vagyok, hogy a nőgyűlölők hol fogják feltenni a szokásos "rondavagyokköcsögnők, szeretetet azonnal ide" kérdésüket... :D

2015. máj. 14. 12:02
 8/27 anonim ***** válasza:

Akinek degradáló a tini, az majd ír a felnőtt párkapcsolatok rovatba.

De most szex témakör egyáltalán nincs sehol sem??

2015. máj. 14. 12:08
 9/27 anonim ***** válasza:

^Szexualitás témakör nagy témakör lett (mint a Tini párkapcsolatok) sok alkategóriával. Csak ugye 18+os hivatalosan, szóval a tinik elvileg nem is jutnak el oda. Eddig legalább látták a kérdéseket, nem kellett megnyitniuk a kategóriát hozzá.

Amúgy meg hol máshol keressenek felvilágosítást, ha nem itt??? Lehet persze a legtöbb dolgot googlezni is, de az sok esetben sokkal durvább oldalakra viszi őket, mint ami itt megy.

2015. máj. 14. 12:12
 10/27 A kérdező kommentje:

Pfu, most látom, hogy milyen sok alkategória van a felnőtt kapcsolatok témában... na mintha a kamaszoknál nem lenne szakítás vagy megcsalás.. szar ez az egész:/

És de, van egy szexualitás témakör külön, mindennemű párkapcsolati témától függetlenül..

2015. máj. 14. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!