Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van itt olyan aki csak gonoszs...

Van itt olyan aki csak gonoszságból ad válasz vagy azért hogy piszkáljon másokat?

Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy csak azért irnak egyesek választ hogy megitéljék a kérdezöt vagy a válaszadókat.
2010. febr. 19. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Igen, egy ideig én is ilyen voltam.

Ingerelt, hogy a leglogikusabb, legtöbbször megkérdezett kérdést is már vagy hatodszor olvasom el, mindig a szemem elé került, stb. Be is szóltam, lepontoztam, stb. Ha megláttam egy ilyen kérdést ("Lehetek terhes?), már bedühödtem. 1. miért nem vigyáznak, ha már csinálják, 2. üsse be a keresőbe, és válogasson... Meg olyanokat is írtak, ami pitiáner kis maszlag volt, semmi fontossága, csak hogy elüsse az időt. Aztán be is szólogattam rendesen, amikor az egész kommentet be lehetett volna csillagozni (már nem az enyémet...), azt is leoltottam, aztán rájöttem, minek is? Hisz annyi hülye ember van, én meg mostantól nem fogom a számukat növelni, szépen visszaszedtem a százalékomat, már csak normális kérdésre válaszolok, nem szólok be, inkább lepontozok, aztán kész. Nincs értelme piszkálódni, feszültséget sem lehet vele levezetni, ráadásul levonnak vagy 50%-ot, aztán nyüszküdhetsz, míg visszaküzdöd magad. Persze ha már az én kérdésemet fikázzák, az más tészta, ott korlátlanul szapulom őket, mert nem igaz, hogy én képes vagyok megváltozni, ők meg... Áhh. Remélem megér egy zöld kézfejet ez a kimerítő válasz. ;)

2010. febr. 19. 14:45
 2/10 anonim válasza:
84%
Van :D
2010. febr. 19. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Van! a Mentális egészségnél találkoztam vele többször is, megpróbál belerugni az amúgy is lelki problémás kérdezőkbe, de szerintem neki van a legnagyobb baj az agyával :) 30%-os...
2010. febr. 20. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen, szerintem is van. Nekem is feltűnt, hogy egy gyökér minden kérdésnél beleköt valaki válaszába. Nem is ad hasznos tanácsot, csak leszólja a másik ötletét, javaslatát!
2010. febr. 20. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen,van.
2010. febr. 21. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
A múlt héten olyat olvastam, hogy valaki fertőzött oldalt linkelt be és arra biztatta a kérdezőt, hogy ne törődjön a vírusirtó jelzésével. Utána a nyomorult anyázott, megfertözödött a gépe és eltünt a böngészője. Az ilyen "segítőkész" alakot csak gonosz disznónak lehet nevezni.
2010. febr. 21. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen,nem is kevesen vannak.
2010. febr. 26. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Van??? Rengetegen vannak. Néha én is csak pislogok, hogy egy-egy normális kérdésre milyen válasz nem érkezik...
2010. márc. 9. 17:21
 9/10 anonim válasza:
Nem is meg Igen is
2010. márc. 10. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
medvedisznóember
2010. ápr. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!