Van itt olyan aki csak gonoszságból ad válasz vagy azért hogy piszkáljon másokat?
Igen, egy ideig én is ilyen voltam.
Ingerelt, hogy a leglogikusabb, legtöbbször megkérdezett kérdést is már vagy hatodszor olvasom el, mindig a szemem elé került, stb. Be is szóltam, lepontoztam, stb. Ha megláttam egy ilyen kérdést ("Lehetek terhes?), már bedühödtem. 1. miért nem vigyáznak, ha már csinálják, 2. üsse be a keresőbe, és válogasson... Meg olyanokat is írtak, ami pitiáner kis maszlag volt, semmi fontossága, csak hogy elüsse az időt. Aztán be is szólogattam rendesen, amikor az egész kommentet be lehetett volna csillagozni (már nem az enyémet...), azt is leoltottam, aztán rájöttem, minek is? Hisz annyi hülye ember van, én meg mostantól nem fogom a számukat növelni, szépen visszaszedtem a százalékomat, már csak normális kérdésre válaszolok, nem szólok be, inkább lepontozok, aztán kész. Nincs értelme piszkálódni, feszültséget sem lehet vele levezetni, ráadásul levonnak vagy 50%-ot, aztán nyüszküdhetsz, míg visszaküzdöd magad. Persze ha már az én kérdésemet fikázzák, az más tészta, ott korlátlanul szapulom őket, mert nem igaz, hogy én képes vagyok megváltozni, ők meg... Áhh. Remélem megér egy zöld kézfejet ez a kimerítő válasz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!